Britnija Spīrsa zaudē tiesas procesā pret tēvu un atsakās uzstāties, kamēr viņš būs mūziķes aizbildnis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Losandželosas tiesa noraidīja dziedātājas Britnijas Spīrsas lūgumu atlaist viņas tēvu Džeimiju no sievietes aizbildņa amata. 

Britnijas tēvs Džeimijs kļuva par viņas likumīgo aizbildni 2008. gadā. Tajā laikā dziedātāja pārdzīvoja grūtu dzīves periodu - šķiršanos no vīra Kevina Federlaina un ārstēšanos psihiatriskajās iestādēs.

Sākotnēji Džeimija aizbildniecība tika formalizēta kā pagaidu, bet vēlāk viņš kļuva par viņas pastāvīgo aizbildni.

Praksē tas nozīmē, ka tēvs pieņem visus galvenos lēmumus Britnijas labā - viņš var risināt pārrunas savas meitas vārdā, pārdot viņas īpašumus un ierobežot saziņu ar cilvēkiem, kuri, viņaprāt, var dziedātājai kaitēt.

Tiesas sēdē Spīrsas advokāts paziņoja, ka sieviete baidās no sava tēva un negrasās uzstāties koncertos, kamēr viņš pieņems lēmumus viņas vietā. Pēc advokāta teiktā, starp Britniju un Džeimiju nav spēcīgu darba attiecību un viņi ilgu laiku nav sazinājušies.

Dziedātājas tēva pārstāvis apgalvoja, ka viņš vienmēr rīkojies tikai savas meitas interesēs. Britnija Spīrsa vēlējās, lai viņas menedžere Džodija Montgomerija kontrolētu viņas privāto dzīvi un finanšu lietas.

Tiesas sēdes rezultātā tiesnesis iecēla Džodiju Montgomeriju par dziedātājas līdzaizbildni, bet Džeimijs Spīrss netika noņemts no pilnās aizbildniecības.

Atgādinām, ka Britnija Spīrsa augustā tiesā pieprasīja mainīt aizbildnības noteikumus. Britnijas fani ir pārliecināti, ka tēvs viņu tur ķīlnieces lomā un ka sociālajos tīklos dziedātāja sūta faniem šifrētus ziņojumus, lūdzot palīdzību. Kustība "#freebritney", kas atbalsta dziedātāju, īpašu popularitāti ieguva jūlija sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu