Krievijas TV šovu vadītāja Dana Borisova paziņo, ka krāpusi vīru un nezina, kurš ir viņas meitas īstais tēvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu TV raidījumu vadītāja Dana Borisova apsūdzēja savu bijušo vīru Maksimu Aksenovu viņu kopīgās meitas Poļinas piekaušanā. Pēc zvaigznes teiktā, bijušais uzbrucis meitenei un sitis viņu ar siksnu, taču tas bijis pēc sievietes atzīšanās, ka Maksims nav meitas īstais tēvs.

TV vadītāja Dana Borisova šokēja sekotājus ar paziņojumu, ka viņas vīrs smagi piekāvis meitu Poļinu. Kā pierādījumu sieviete ievietoja fotogrāfijas ar šausminošiem zilumiem uz 13 gadus vecās Poļinas ķermeņa. Papildus zilumiem meitene guvusi arī smagu pirksta izmežģījumu.

Tagad Dana gatavojas atņemt Aksenovam tēva tiesības, taču tas neesot tikai vīrieša nežēlības dēļ. Kā izrādījās, blondīne vienkārši neesot pārliecināta, ka bijušais mīļākais ir meitenes tēvs.

Tieši uzzinājis skarbo patiesību, Aksenovs kļuvis nikns. "Mani nervi neizturēja  pazemojumus no viņa, un es teicu: "Poļina nav tava meita!" Tas tāpēc, ka es īsti nezinu, kurš ir viņas tēvs. Man vienkārši bija romāns arī ar citu vīrieti - Aleksandru. Bija ļoti grūti sadzīvot ar Maksimu. Viņš mani sita," atklāja Dana. 

Aleksandrs Podlapušnijs, kurš tajā laikā bijis precējies, atzina, ka viņš patiešām krāpis savu sievu ar TV vadītāju Danu Borisovu.

"Viņa man rakstīja par grūtniecību. Godīgi sakot, es nedomāju, ka tas ir mans bērns. Es sapratu, ka neesmu vienīgais vīrietis viņas dzīvē. Dana, protams, ir interesanta sieviete. Es piedalīšos bērna dzīvē, ja tas izrādīsies mans," sacīja Aleksandrs.

Ar ģenētisko pārbaudi bija iespējams noskaidrot patiesību. Analīzes parādīja, ka starp Poļinu un Aleksandru nav radniecības.

"Žēl, ka Poļinai ir tāda māte. Tagad mēs visi kopā meklēsim šīs meitenes tēti. Dana, man vienkārši ir kauns par tevi," piebilda krievu modele Aļona Kraveca.

Pati Poļina apliecina, ka viņai ir lieliskas attiecības ar abiem vecākiem. Meitene atklāj, ka viņas mamma pārspīlējusi sišanas stāstu. "Mamma izdomāja daudz ko. Šīs zilumu fotogrāfijas, cik es zinu, ir no interneta. Jā, mans tēvs viņu sita, bet ne tik ļoti," sašutusi sacīja Poļina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Borisova (@danaborisova_official) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu