Divās nedēļās Rīgā trīskāršojies Covid-19 skarto izglītības iestāžu skaits

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skola. Ilustratīvs attēls.
Skola. Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Aptuveni divās nedēļās Rīgā trīskāršojies Covid-19 skarto izglītības iestāžu skaits, liecina Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta apkopotā informācija.

Ja 27.oktobrī Rīgā bija 24 Covid-19 skartas izglītības iestādes galvaspilsētā, tad 5.novembrī tāda bija 41, bet šodien tās ir 75 iestādes.

Kā norāda departaments, tās ir vispārizglītojošās, sporta, mūzikas un mākslas skolas, kā arī 26 pirmsskolas.

Ir iestādes, kurās pozitīvs Covid-19 analīžu tests ir konstatēts audzēkņiem, ir iestādes - kurās pozitīvs analīžu tests ir iestādes darbiniekiem, tostarp pedagogiem, un ir arī iestādes, kurās kāds no audzēkņiem vai darbiniekiem ir kādas citas saslimušas personas kontaktpersona. 

Izglītības, kultūras un sporta departaments, kā arī izglītības iestādes sadarbojas ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC) un rīkojas  rekomendācijām.

Kā norāda departaments, situācija saistībā ar Covid-19 Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs mainās katru dienu.

Ja 27.oktobrī Rīgā bija 24 Covid-19 skartas izglītības iestādes galvaspilsētā, tad 5.novembrī tāda bija 41, bet šodien tās ir 75 iestādes. Kā norāda departaments, tās ir vispārizglītojošās, sporta, mūzikas un mākslas skolas, kā arī 26 pirmsskolas. Ir iestādes, kurās pozitīvs Covid-19 analīžu tests ir konstatēts audzēkņiem, ir iestādes - kurās pozitīvs analīžu tests ir iestādes darbiniekiem, tostarp pedagogiem, un ir arī iestādes, kurās kāds no audzēkņiem vai darbiniekiem ir kādas citas saslimušas personas kontaktpersona. Izglītības, kultūras un sporta departaments, kā arī izglītības iestādes sadarbojas ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC) un rīkojas rekomendācijām. Kā norāda departaments, situācija saistībā ar Covid-19 Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs mainās katru dienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu