Skudra: Momentu ir daudz, bet nepieciešams tos realizēt (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra un Rīgas "Dinamo" hokejisti
Pēteris Skudra un Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" ceturtdien trešajā periodā zaudēja trīs vārtus, taču tas daļēji skaidrojams ar bezspēku, kas hokejistus piemeklējis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mača izskaņā, skaidroja galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Dinamo" mājās ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) piekāpās "Soči". Vienīgos vārtus spēles pēdējā minūtē "Dinamo" rindās guva Jevgeņijs Gračovs.

"Trešajā periodā mums beidzās skābeklis," pēcspēles preses konferencē pauda Skudra. "Otrajos vārtos pieņemtais lēmums - ar neērto nūjas lāpstiņas pusi diognāla piespēle laukuma vidusdaļā. Jāsaka - kaut kas unikāls."

Speciālists uzsvēra, ka treniņos jau tiek strādāts pie realizācijas, taču hokejistiem jāsāk aktīvāk doties uz vārtiem.

"Pašiem jālien ārā [uz vārtiem] un jāsāk spēlēt. Momentu ir daudz, bet nepieciešams tos realizēt. Grūti pieņemt šādus zaudējumus."

Pēc vārtiem KHL spēlēs alkst arī somu aizsargs Tonijs Sunds.

"Domāju, ka aizvadījām labu maču, tomēr ir jāatrod veids, kā gūt vārtus," uzsvēra Sunds. "Pēdējos mačos iespēju nav trūcis, tomēr neesam tās izmantojuši."

Sestdien mājās būs mačs ar Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet 16.novembrī sērija noslēgsies ar dueli pret Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 19 spēlēs ieņem pēdējo vietu KHL čempionātā 23 komandu konkurencē, kamēr "Soči" ar 18 punktiem 24 mačos Rietumu zonā atrodama vienu vietu virs rīdziniekiem, līgā ieņemot ceturto vietu no beigām.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu