Bijušais Rīgas "Dinamo" spēlētājs Lipsbergs karjeru turpinās Alpu hokeja līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Lipsbergs
Roberts Lipsbergs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Bijušais Rīgas "Dinamo" hokejists Roberts Lipsbergs pievienojies Alpu hokeja līgas vienībai "Bregenzerwald", ziņo klubs.

"Bregenzerwald" savā mājaslapā pauž gandarījumu, ka sastāvam izdevies piesaistīt uzbrucēju ar 137 spēļu pieredzi Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Klubs ziņo, ka Lipsbergs treniņus kopā ar "Bregenzerwald" hokejistiem aizvada jau nedēļas garumā. Debiju komandas rindās Lipsbergs piedzīvos sestdien.

"Roberts ir smagi strādājošs hokejists, kuram piemīt talants uzbrukumā. Lai arī viņš ir tikai 26 gadus vecs, Roberts komandā ienesīs pieredzi, kas gūta no citām spēcīgām līgām," hokejista prasmes izcēla galvenais treneris Markus Jurikala.

Savukārt pats Lipsbergs sarunā ar klubu pauda, ka vēlējies spēlēt Eiropā, bet pilsētā, kas būtu draudzīga ģimenēm, jo uz Austriju viņš devies ar sievu un meitu.

"Man šeit patīk. Apkārtne ir ļoti skaista," par pirmajiem iespaidiem Austrijā sarunā ar kluba preses dienestu teica uzbrucējs. "Komandā ir vairāki talantīgi spēlētāji, bet kopumā tiku uzņemts ļoti silti." 

"Bregenzerwald" Alpu līgā aizvadījusi vienu spēli, bet pie punktiem nav tikusi un tabulā ieņem pirmspēdējo, 15.vietu.

Alpu hokeja līgā šosezon spēlē arī aizsargs Renārs Kārkls, kurš pārstāv "Lustenau" vienību.

Karjeras laikā Lipsbergs spēkus izmēģinājis okeāna otrā krastā, spēlējot junioru līgā, kā arī vēlāk Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL). Pēc divām sezonām ECHL uzbrucējs atgriezās dzimtenē, kur nākamās četras sezonas spēlēja "Dinamo".

KHL 137 spēlēs Lipsbergs guvis septiņus vārtus un iekrājis 17 rezultatīvas piespēles. Uzbrucējs karjeras laikā pārstāvējis Latvijas U-18 izlasi, bet 2014.gadā viņš arī debitēja pasaules čempionātā, aizvadot četrus mačus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu