Lauris Reiniks atklāj, kādā sporta veidā reiz bijis Latvijas čempions (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Piedzīvojumu šova "Četri uz koferiem" jaunākā sērija nāks ar negaidītu pārsteigumu visiem Laura Reinika faniem - kopā ar biedriem – Alisi Haijimu, Jutu Valdmani un Andri Rūmīti, apceļojot un turpinot iepazīt zilo ezeru zemi Latgali, dziedātājs atklās kādu visai maz zināmu faktu par sevi.

Izrādās, Lauris savulaik bijis pat Latvijas čempions jāšanas sportā un darbojies arī kā jāšanas sporta treneris Amerikā. Turklāt dziedātāja meistarību ikviens var novērtēt viņa leģendārās dziesmas “Es skrienu” video klipā, kurā viņš redzams eleganti jājam zirga mugurā - bez segliem.

Savukārt kanāla 360TV skatītāji Laura talantu “darbībā” varēs vērot jau šo sestdien, šova jaunākajā sērijā, kurā par izklaidēm rūpēsies Alise Haijima. Viņa četrotni ne tikai aizvedīs uz Šmakovkas muzeju, bet arī uzsēdinās zirga mugurā.

Ja Laurim Reinikam šis uzdevums būs kā “medus maize” un dziedātājs pamanīsies visiem nodemonstrēt savu prasmi apieties ar zirgiem, tad fitnesa skaistulei Jutai Valdmanei saprašanās ar majestātiskajiem dzīvniekiem nevedīsies vis tik raiti. Zirgs Jutu neklausīs un populārā influencere, sajūtoties absolūti bezspēcīga, izplūdīs asarās. Par laimi - gluži kā princis zirgā - palīgos steigs Lauris Reiniks, kurš centīsies ceļa biedreni mierināt.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu