Rīgā vīrietis sit un žņaudz savu dzīvesbiedri. Sieviete, bēgot no varmākas, izlec pa sestā stāva logu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Vienā no dzīvokļiem Zebiekstes ielā, Rīgā iereibis vīrietis draudējis izrēķināties ar dzīvesbiedri, liekot sievietei pieņemt radikālu lēmumu un bēgt no varmākas, izlecot pa sestā stāva logu, vēsta "Degpunktā".

Viņš bija samērā kluss vīrietis, kuru reti varēja sastapt kāpņutelpā, viņš ilgi nodzīvoja kopā ar kādu gados jaunu sievieti.

Tik lakoniski kaimiņi apraksta šā nama sestā stāva dzīvokļa saimnieku, kura miteklis pēc nesen piedzīvotā traģiskā notikuma nu ir aizzīmogots ar policijas uzlīmēm. Dzīvoklī šobrīd liegts atrasties ikvienam, izņemot kriminālpolicijas izmeklētājus.

Šausminošie notikumi risinājās kādā novembra vakarā, kad pāra vidū izcēlās asiņains konflikts.

Vīrietis, dusmu vadīts, kā arī būdams pamatīgā alkohola reibumā, uzbruka savai dzīvesbiedrei ar dūrēm un sāka viņu žņaugt.

"Mēs izgājām uz ielas un redzējām, ka "ātrie" brauc. Sākumā nepievērsām uzmanību, ar bērnu aizgājām tālāk aiz mājas. Mēs ar bērnu un vīru pastaigājāmies. Tālāk pamanījām policijas bākugunis. Sapratām, ka pie mūsu kāpņutelpas kaut kas atgadījies. Pajautājām kaimiņiem, – kas noticis? Viņi atbildēja, ka kāds izlēcis pa logu. Mēs sākumā nesapratām. Es tur stāvēju un tieši tas vīrietis pie manis pienāca, – tas, ar kuru tā sieviete dzīvoja. Viņš man jautāja, kas noticis? Viņš bija diezgan piedzēries. Prasīja, kas noticis? Es atbildēju, ka nezinu, kāds pa logu izlēca. Un viss, viņš aizgāja," stāsta kaimiņiene.

Pie puķu dobes, kur gados jaunā sieviete piezemējās nolecot no sestā stāva dzīvokļa lodžijas, pulcējās mediķi un policisti. Brīnumainā kārtā cietusī bija pie samaņas un pat spēja komunicēt ar apkārtējiem.

Nama iedzīvotāji, pamanot smagi ievainotās sievietes dzīvesbiedru, kas pie viņas nemaz nepiegāja un raitā solī centās nozust, par to paziņoja likumsargiem. Pieņemt tūlītēju lēmumu aizturēt vīrieti, palīdzēja arī cietušās stāstītais.

Vīrietis nekur tālu nepaspēja aizmukt, tika saslēgts rokudzelžos un nogādās patruļpolicijas auto.

Jau sēžot operatīvajā transportā aizturētais ar policistiem centās laipni sarunāt, lai tie uz šo baisu atgadījumu pievērtu acis un piedāvāja kukuli. Uz ko vīrietis paļāvās, bezkaunīgi cenšoties atpirkties, īsi nav skaidrs, taču ar savu rīcību aizturētais tikai krietni pasliktināja savu situāciju.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu