"Rīgas" hokejistiem pārliecinošs zaudējums MHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Patriks Zabusovs pret "Kapitan" hokejistiem.
Patriks Zabusovs pret "Kapitan" hokejistiem. Foto: https://www.hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" piektdien piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu regulārā čempionāta spēlē.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 3:7 (1:3, 0:1, 2:3) piekāpās Stupino "Kapitan" vienībai.

Viesi pirmajās astoņās minūtēs nonāca iedzinējos ar 0:2, bet 12.minūtē pēc ātras pārejas uzbrukumā Patriks Zabusovs vienus vārtus atguva. Mājinieki līdz perioda beigām atjaunoja divu vārtus pārsvaru, bet pēc otrās trešdaļas bija vadībā ar 4:1. 

Pēdējā periodā Ērika Vītola vietā vārtos stājās Bruno Brūveris, taču rīdzinieki neizglābās no zaudējuma. Trešajā periodā "Kapitan" piecās minūtēs guva trīs vārtus un noņēma jebkādas šaubas par mača uzvarētāju. 

Sešarpus minūtes pirms pamatlaika beigām "Rīga" vairākumā izspēlēja līdz tukšiem vārtiem un Rūdolfs Polcs nedaudz samazināja Stupino vienības pārsvaru, bet mača priekšpēdējā minūtē viens pret "Kapitan" cietoksni palika Gustavs Millers, kurš panāca 3:7.

Sestdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam "Rīga" atgriezīsies mājās, kur paredzētas 14 spēles pēc kārtas.

"Rīga" ar 28 punktiem 27 spēlēs Rietumu konferencē ieņem astoto vietu, bet "Kapitan" ar 12 punktiem 23 dueļos ir 14.pozīcijā.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu