"Rīgas" hokejisti piedzīvo zaudējumu pagarinājumā atkārtotā MHL čempionāta spēlē ar "Kapitan" vienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, HK "Rīga"

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" sestdien piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā mačā viesos ar Stupino "Kapitan".

Rīdzinieki atkārtotajā cīņā viesos ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Stupino "Kapitan" vienībai.

Vārtus rīdziniekiem guva Daņila Larionovs un Deniss Fjodorovs.

Divreiz nespējot izmantot lielo vairākumu, rīdzinieki rezultātu atklāja 33.minūtē, kad ar lielisku piespēli Larionovu, kurš apspēlēja vārtsargu, ieslidinot tam ripu starp kājsargiem, vienu pret vārtsargu izvirzīja Deniss Fjodorovs.

Jau pēc 64 sekundēm vārtus iemeta Stupino hokejisti, taču tika skatīts videoatkārtojums, kas apliecināja, ka Artūra Brikmaņa divas minūtes beigušās ar vārtu zaudējumu - 1:1.

54.minūtē pēc teicamas pirmo vārtu autora Daņilas Fiļipova piespēles no savas zonas Pāvels Daņiļins izgāja viens pret vienu ar vārtsargu Bruno Brūveri un ieraidīja ripu starp kājsargiem.

58.minūtes sākumā "Rīga", pateicoties rikošetam, atspēlējās. Vārtus pēc Brikmaņa piespēles guva Fjodorovs.

Pagarinājuma trešajā minūtē rīdzinieki divreiz atradās aci pret aci ar mājinieku vārtsargu. Ja pirmajā gadījumā traucēja aizsargs, otrajā Larionovam bija pietiekami laika, lai apspēlētu vārtsargu, taču tas neizdevās. Pēc nepilnas minūtes ar metienu no "Rīgas" zonas vidus uzvaras vārtus guva Kirils Meļņičenko.

Tagad "Rīga" atgriezīsies mājās, kur tai paredzētas 14 spēles pēc kārtas.

"Rīga" ar 29 punktiem 28 spēlēs Rietumu zonā ieņem astoto vietu, bet "Kapitan" ar 14 punktiem 24 dueļos ir 13.pozīcijā.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu