Magone atrodas pašizolācijā un parāda inovatīvo veidu, kā viņas vīrs ģimenei nodrošina bezkontakta maltītes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen kopā ar bērniem atgriezusies no Anglijas, kurp bija devusies cerību pilna satikt savu vecāko dēlu, taču piedzīvojusi skaudru atklāsmi, ka bērns, dzīvojot pie tēva, atsvešinājies un tiekot noskaņots pret māti, Magone Šutoviene nu vada dienas pašizolācijā. 

Lai pasargātu savu vīru no saslimšanas, viņa kopā ar bērniem apmetusies atsevišķā istabā un dzīvo atstatus no Žaņa - pat dodoties pastaigās svaigā gaisā pa mežu viņa izmanto atsevišķu nama izeju. Taču kā jau dzejniecei ierasts, arī tik izaicinošos apstākļos viņa atrod humora dzirksti.

“STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks pirmdienas vakarā, Magone padalīsies ar amizantu ideju, kā pašizolācijas laikā Žanis ģimenei nodrošina bezkontakta maltītes. Izrādās, savu laiku nokalpojušās un saplīsušās istabas durvis var kļūt par vērtīgu priekšrocību - “īpašās durvis”, kas savieno Magones uz Žaņa istabas, kļuvušas par sava veida saziņas un maltītes servēšanas veidu.

Brīdī, kad Magone vēlas ēst, viņa pieklauvē pie saplīsušajām durvīm, bet Žanis pa caurumu ģimenei padod pusdienas.

“Logs vaļā, logs ciet – kā krievu vecās kafejnīcās,” smej Magone. Tāpat viņa spriež, ka šī beidzot ir iespēja sajusties lutinātai: “Redz, uz tā var atkal mazliet paspekulēt – katrai sievietei patīk, ka viņu aptekalē un ka vīrietis kaut ko gardu vai kaut vai negardu sarūpē. Tas jau ir tik mīļi un forši, ka var padzenāt – Žani, es gribu dzert, Žani, gribu ēst, Žani aiznes traukus. Tas liek arī viņam vajadzīgākam šķisties – ka tai sievai tomēr arī kaut ko vajag un es varu atnest,” jokojot teic Magone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu