71 gadu vecās dizaineres Veras Vangas jauneklīgās fotogrāfijas knapos tērpos šokē ļaudis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Pazīstamā modes dizainere Vera Vanga izpelnījusies atzinību no daudziem sociālo tīklu lietotājiem par savu satriecošo figūru. Vasarā sieviete publicēja vairākus foto vietnē "Instagram", kuros redzama sporta krūšturī. Kadri ļoti ātri guva popularitāti, kas Vangu pārsteidza.

Dizainere žurnālam "People" atklāja, ka radusi strādāt aizkulisēs, tādēļ lielā atsaucība, ko viņa saņēma pēc foto publicēšanas, pamatīgi pārsteidza. Kopš vasaras Vanga ir dalījusies ar vairākiem jauniem attēliem, kuros labi redzamas viņas ķermeņa aprises.

Dizainere arī apgalvoja, ka pirmajā publicētajā fotogrāfijā, kurā redzama baltos šortos un sporta krūšturī, vēlējusies pievērst uzmanību savai matu rotai.

"Matu rotas fotogrāfijās parasti neizceļas. Tādēļ mums vajadzēja mazināt mana apģērba nozīmi, lai pievērstu uzmanību matiem un kristāla rotai," sacīja Vanga.

Sekotāji apbrīnoja nevis matu rotu, bet dizaineres jauneklīgo ārieni. Vanga intervijā dalījās sportošanas pieredzē un atklāja sava izskata noslēpumu.

"Jaunībā biju daiļslidotāja un baletdejotāja. 16 gadus aktīvi darbojoties, izveidojas muskuļu atmiņa. Miegs ir ļoti svarīgs, kā arī noteikti – degvīns. Uzskatu, ka ir labi atslābināties ar kokteili," turpināja sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu