Izšķīries iemīļotais Holivudas aktieru pāris Olīvija Vailda un Džeisons Sudeikis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Aktieru pāris Olīvija Vailda un Džeisons Sudeikis pēc septiņu gadu ilgas laulības nolēmuši iet katrs savu ceļu. Pēdējo gadu pāris dzīvo atsevišķi, taču ziņas par oficiālu šķiršanos sabiedrību sasniedza pavisam nesen.

36 gadus vecajai Olīvijai Vaildai izdevās uzturēt labas attiecības ar bijušo vīru, jo viņi joprojām kopīgi audzina bērnus - pārim ir dēls un meita. Abi esot šķīrušies bez skandāliem.

"Tas bija mierīgi," saka kāds pāra tuvinieks. Pats Sudeikis kādā intervijā šī gada vasarā atcerējās savu romantisko attiecību sākumu un abu pirmo skūpstu.

Tajā brīdī man bija nojauta, ka es nekad neskūpstīšu nevienu citu, izņemot viņu," teica Sudeikis.

Atgādinām, ka bijušie mīļākie satikās 2011. gadā programmas "SNL" uzņemšanas laukumā.

"Es satiku Džeisonu, un viņš mani absolūti aizrāva. Viņš ir pārsteidzošs dejotājs! Man patīk, ja cilvēki skaisti dejo. Nākamo sešu mēnešu laikā mēs pastāvīgi netīšām satikāmies. Pēc tam mūs vēlreiz iepazīstināja un tā sākās mūsu stāsts," atklāja Olīvija.

Šī laulība bija otrā gan Vaildai, gan Sudeikim. Iepriekš aktrise bija precējusies ar režisoru un mūziķi Tao Ruspoli, ar kuru kopā nodzīvoja astoņus gadus. Džeisons sešus gadus bija precējies ar scenāristu Keju Kanonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu