"Liepāja" pastiprinās ar talantīgu Latvijas jauno basketbolistu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zigmārs Raimo.
Zigmārs Raimo. Foto: facebook.com

Bijušais Lietuvas Basketbola līgas (LKL) komandas Pasvāles "Pieno Žvaigzdes" latviešu centra spēlētājs Zigmārs Raimo pievienojies "Pafbet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas (LIBL) klubam "Liepāja", savā "Instagram" kontā informē klubs.

Lietuvas vienība 23 gadus veco Raimo atbrīvoja, jo viņa vietā piesaistīts savulaik Latvijā spēlējušais Edgars Žeļonis.

"Komandai pievienojas enerģiskais Zigmārs Raimo, kurš sezonas pirmo daļu pavadīja Lietuvā. Novēlam viņam sasniegt jaunas virsotnes mūsu komandā," vēsta klubs.

"Esmu patiesi priecīgs par doto iespēju pārstāvēt "Liepāju". Man ir prieks atkal spēlēt Latvijā pēc četru gadu pārtraukuma," kluba "Instagram" kontā citēts spēlētājs. "Mans pēdējais treneris Latvijā bija tieši Artūrs Visockis-Rubenis, un es ar nepacietību gaidu iespēju atkal strādāt kopā."

"Liepājā" ir daudz jaunu un talantīgu "džeku", un ticu, ka varēšu komandai palīdzēt un kopā sasniegt augstas virsotnes," piebilst centra spēlētājs.

Raimo šosezon LKL piedalījās astoņās spēlēs, kurās vidēji desmit minūtēs guva 2,6 punktus un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas.

Iepriekšējās četras sezonas Raimo pavadīja Ziemeļamerikā, kur paralēli finanšu studijām Havaju Universitātē spēlēja Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), pārstāvot "Rainbow Warriors" vienību.

Savā pēdējā NCAA sezonā viņš laukumā devās 30 spēlēs un visas no tām sāka starta pieciniekā. Viņš spēlēja vidēji nepilnas 33 minūtes, guva 9,3 punktus, izcīnīja 6,8 atlēkušās bumbas, 3,3 reizes rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra 1,7 bumbas.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku Raimo tika atzīts par 2015./2016.gada Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) labāko absolventu.

Raimo basketbolu sāka spēlēt Madonā pie trenera Agņa Beķera, turpināja "VEF skolā" pie Jāņa Gailīša un Raimonda Feldmaņa, bet savā pēdējā sezonā dzimtenē debitēja Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā "VEF Rīga" un "Latvijas Universitātes" komandu sastāvos, kā arī kļuva par LJBL čempionu U-19 grupā.

Raimo pārstāvējis Latviju visu vecuma grupu Eiropas jaunatnes čempionātos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu