LABA SOMA ⟩ Palīdzēsim mazajam Mārim! Soma ar Ievas Florences-Vīksnes dizainu - ne tikai stilīgs aksesuārs, bet arī reāls atbalsts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Laba soma" – palīdzība Mārim Pavāram
"Laba soma" – palīdzība Mārim Pavāram Foto: Projekts "Laba soma"

Populārais kulinārijas blogeris Rojs Puķe jeb Pipars aicina uz jaunu akciju - projektu "Laba Soma". Projekta ietvaros cilvēki var iegādāties auduma somu un daļa no gūtajiem ienākumiem tiek novirzīti bērna vajadzībām - jaunāko dizainu ir izveidojusi aktrise Ieva Florence-Vīksne un, iegādājoties vienu no 200 eksemplāros radītajām somām, ir iespējams atbalstīt desmit gadus veco Māri Pavāru.

Mārim ir desmit gadi. Zēns ir dzīvespriecīgs, smaidīgs, atraktīvs un ļoti gudrs. Puisis mācās Rīgas pilsētas sākumskolas 2.klasē, ir ļoti centīgs, motivēts un vēlas izzināt visu uz šis pasaules.

Diemžēl Māri ierobežo viņa diagnoze - cerebrālā trieka, kas zēnu ir "iesprostojusi" viņa ķermenī. Katra diena zēnam ir cīņa par katru kustību, katru burtu, zilbi un vārdu.

Māris pats nespēj uzzīmēt zīmējumu, lai izveidotu dizainu piekš "Laba soma", tāpēc Pipars vērsās pie saviem draugiem, sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, lai viņi izveido savu "Laba soma" dizainu, tādejādi sniegtu atbalstu Mārim Pavāram. Pirmo šīs kampaņas īpašo dizainu veidojusi aktrise Ieva Florence - Vīksne. Somas dizaina autore nesaņem atlīdzību.

Foto: Projekts "Laba soma"

Ievas vēstījums:

"Projektu "Laba Soma" izvēlos atbalstīt, jo, manuprāt, šis ir veids, kā kļūt par kāda sargeņģeli un veidot pozitīvu kustību, kas sniedz palīdzību tiem, kuriem tā ir nepieciešama!

Šis projekts rosina iedziļināties, un tas mani ļoti uzrunā. Šajā laikā mēs tik ātri lietām skrienam pāri.

Tāpēc tik svarīgi ir ieskatīties, atgādināt sev par citiem, kas ar mums kopā dzīvo vienā lielā pasaulē! Man ir liels prieks par iespēju radīt no sirds, iedziļināties, un dot gan ar sajūtām, gan domām! Es ceru, ka kustībā pievienosies ikviens, lai mēs spētu kopīgi veidot veselumu, kas var palīdzēt!

Zīmējot šo zīmējumu, domāju par to, ka mēs katrs esam ļoti atšķirīgs. Lai gan kā vārds "cilvēks" esam viens, tomēr katrs mēs esam atsevišķa pasaule. Kā atsevišķa pasaule, mēs visi tomēr dzīvojam vienā Visumā. Visums vieno mūs visus un rada koptēlu. Tādēļ mums katram vienam par otru jārūpējas, lai sanāktu vienots attēls. Lai mēs spētu radīt kopā, ko skaistu un paliekošu- vienu veselu - mīlestību.

Palīdzēt un dot ir solis pretī tam, lai mēs katrs esam daļa no lielās bildes!

Paldies Piparam un viņa ģimenei par šo iespēju būt līdzdarbīgai, lai palīdzētu un veicinātu vienotu kustību, kas atbalsta katru, kam nepieciešama palīdzība atveseļoties!

"Laba soma", manuprāt, ir dzīvs un pozitīvs veids kā ziedot tiem, kam nepieciešama palīdzība, lai atveseļotos. Prieks, ka labdarība ir radīt un dot!"

Foto: Projekts "Laba soma"

Mārim ir 10 gadi. Māris nerunā, bet viņa emocionālā un intelektuālā attīstība nav traucēta. Viņš lieliski spēj izteikties ar zīmju valodu un darbībām, brauc patstāvīgi ar elektrisko ratiņkrēslu, starpbrīžos spēlē ar saviem klasesbiedriem futbolu.

Lai Māris spētu pilnvērtīgi komunicēt, viņam ir nepieciešama alternatīvās komunikācijas ierīce Tobii. Ierīce ir ļoti dārga un tā maksā EUR 15982,89, bet tā ir Māra valoda un zēna nākotne, lai varētu kļūt par pilnvērtīgu sabiedrības locekli.

Tu arī vari kļūt par Māra sargeņģeli un palīdzēt viņam integrēties sabiedrībā. Nopērc Ievas Florences dizainēto #labasoma - 15 eiro no katras pārdotās somas tiks novirzīti komunikācijas ierīces Tobii Dynavox-i-15 iegādei. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu