Vīrietim piemēro naudas sodu par pašizolācijas prasību neievērošanu, atvedot uz bērnudārzu bērnu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nauda. Ilustratīvs attēls
Nauda. Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Aizvadītās nedēļas nogalē policija piemērojusi 25 eiro sodu kādam vīrietim, kurš, neievērojot pašizolācijas prasības, uz bērnudārzu atvedis savu bērnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Piektdien, 13.novembrī, likumsargs konstatēja, ka 1983.gadā dzimis vīrietis pirmdien, 9.novembrī, ir atgriezies no Somijas un uzturas Tukuma novadā, taču neievēro pašizolāciju, ir aizvedis savu bērnu uz bērnudārzu. Policijā skaidroja, ka tādējādi vīrietis pakļāva citas personas inficēšanās ar Covid-19 riskam.

Tāpat noskaidrots, ka 37 gadus vecais vīrietis pirms ierašanās Latvijā nav aizpildījis elektronisko anketu personu uzraudzības informācijas sistēmā "www.covidpass.lv". Policists par notikušo sāka administratīvā pārkāpuma procesu.

Ņemot vērā to, ka pie atbildības saucamā persona atzina un nožēloja izdarīto, tika nolemts viņam piemērot naudas sodu 25 eiro apmērā.

VP Zemgales reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā laika posmā no 13. līdz 16.novembrim par epidemioloģiskās drošības pasākumu Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai neievērošanu piecām personām piemērots administratīvā pārkāpuma sods desmit eiro apmērā, jo iedzīvotāji pirms ierašanās Latvijā neb

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu