Policistiem aizķerot spēkratu ceļmalā, notikusi sešu auto avārija (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Svētdienas naktī Pļavniekos, policijas auto ietriecoties ceļmalā stāvošā spēkratā, notikusi avārija, kurā kopā apskādētas sešas automašīnas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kā stāstīja vīrietis, kurš uzņēmis video ar avārijas sekām, ceļmalā stāvošais "Mini Cooper" gribējis pagriezties, taču tajā ietriecies policijas spēkrats un notikusi ķēdes reakcija.

"Tas iebrauca "Mini Cooper" spēkratā, "Mini Cooper" iebrauca "Audi", "Audi" iebrauca "Nissanā". Savukārt "Nissan" iebrauca manēja busiņā," sacīja vīrietis.

Viņš par avāriju uzzinājis no sociālajiem tīkliem. Atpazīstot savu auto, vīrietis devies uz notikuma vietu, kur pulcējušies arī citu apskādēto spēkratu īpašnieki.

Vīrietis raidījuma pastāstīja, ka policisti braukuši ar ieslēgtām bākugunīm un sirēnām, savukārt "Mini Cooper" gribējis pagriezties, taču neesot ieslēdzis pagrieziena rādītāju.

"Tā kā viņš strauji apstājās un neieslēdza pagrieziena radītāju, policisti nepaspēja noreaģēt. Ietriecās viņam aizmugurējā daļā un aizgāja tālāk. Sāniski aizķēra pirmo mašīnu, šo pastūma kādus četrus metrus uz priekšu," stāstīja vīrietis.

Kā izrādās, policisti steigušies palīdzēt kolēģiem, kuri bijuši iesaistījušies pakaļdzīšanā. Agresīvu braucēju beigās izdevās panākt arī bez papildspēkiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu