Lindas Mūrnieces jaunais vīrs komentē savu dalību mīlas šovā un abu iepazīšanos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA, ekrānuzņēmums / TVNET kolāža

Uzņēmēja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece 11. novembrī iestūrēja laulības ostā ar liepājnieku un šova "Nākamā pietura: Mīlestība" dalībnieku Agri Freibergu. Jaunlaulātie izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj savu iepazīšanās stāstu.

Lai arī šova "Nākamā pietura: Mīlestība" sēriju ar Agra piedalīšanos TV ekrānos varēja vērot 19. oktobrī, filmēšana notika vasarā.

Kad filmēšana beidzās, Agris aizgāja iedzert kafiju kafejnīcā Lindas vadītajā viesnīcā. "Es Lindu biju pamanījis jau agrāk, jo viņa taču ir publiski zināma persona. Viņa mani vienmēr ir fascinējusi. Kad sākām runāt, uzreiz viens otru sapratām. Jau pirmajās minūtēs šķita, ka mums ir raksturu tuvība," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj jaunais vīrs, kurš atminas, ka vakars beidzās ar stundām ilgām sarunām un putekļu slaucīšanu no tukšās viesnīcas mēbelēm.

Šova sēriju Agris skatījās, būdams kopā ar Lindu un viņas bērniem. Pie tam abi nosprieda - tas ir tikai šovs un, ja Agrim tajā uzreiz būtu klikšķis, tad, visticamāk, Linda un Agris todien nemaz viesnīcā nebūtu satikušies. 

Atgādinām, ka Mūrniece 11. novembrī paziņoja, ka ir apprecējusies. "Izgāju pie vīra. Ceremonija šaurā lokā. 3 minūtes. Maskās," sociālajos tīklos pavēstīja uzņēmēja, kura turpmāk dēvējama kā Linda Mūrniece-Freiberga.

Šīs ir Mūrnieces trešās laulības. 2012. gadā viņa izšķīrās no ilggadējā dzīvesbiedra Raimonda Mūrnieka, ar kuru laulībā dzimuši divi bērni. Savukārt 2018. gadā izjuka Mūrnieces un gastroenterologa Hosama Abu Meri savienība. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu