Sociālo tīklu zvaigzne Džeimijs Vilsons atklāti par dzimuma maiņu un savu transpersonas pieredzi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Džeimijs Vilsons ir mūziķis, sociālo tīklu zvaigzne, kā arī modelis un aktieris. Sociālajos medijos vīrietis atklāj savu transpersonas pieredzi. 

19 gadu vecumā Vilsons nāca klajā kā transpersona un sāka testosterona hormonu terapiju. Vīrieša radītajai mūzikai ir īpaša nozīme, jo terapija mainīja ne tikai vīrieša izskatu, bet arī viņa balsi. Tas bija liels izaicinājums – iemācīties kontrolēt jauniegūto balss tembru.

Vilsons balss maiņu izmantoja savā labā, lai īstenotu ļoti oriģinālu ideju. Mūziķis ierakstīja duetu pats ar sevi, izmantojot vecu ierakstu, kurā dzirdama viņa sievišķīgā balss pirms pārmaiņām.

Ar dziesmu palīdzību vīrietis dalījās ar savu stāstu un pieredzi. Vilsona vecāki neatbalstīja viņa lēmumu mainīt dzimumu un lika izvēlēties starp viņa patieso būtību un ģimeni. Pēc šā gadījuma vīrietis pameta savas dzimtās mājas.

"Jums nav jāpiekrīt visam, ko jūsu bērns dara, taču beigās viņš ir jāmīl, jo agrāk vai vēlāk viņš kļūs, par ko viņam lemts būt," sacīja dziedātājs.

Atpazīstamību internetā Vilsons guva 2017. gadā, pateicoties kādam klipam "Facebook" platformā. Mūziķis publicēja video, kurā iemūžināts viņa pārmaiņu periods, no sievietes pārtopot par vīrieti. To noskatījās aptuveni 13 miljoni cilvēku, un ar to dalījās vairākas slavenības.

"Mans mērķis nebija kļūt par influenceri sociālajos tīklos. Tobrīd nemaz nezināju, kas tas ir. Vienkārši vēlējos dalīties ar savu stāstu, jo nebiju dzirdējis neko līdzīgu," skaidroja 24 gadus vecais mūziķis.

Lai gan cilvēki internetā mēdz būt aizskaroši, vīrietis esot saņēmis pietiekami daudz mīlestības un atbalsta.

"Sociālie tīkli man devuši pārliecību pašam par sevi. Ja nejūtos labi vai kāds izsaka piezīmi veikalā, varu sev atgādināt, ka ir cilvēki, kuriem es patīku."

Vilsons apgalvoja, ka izjutis atbildības sajūtu turpināt dalīties ar savu pieredzi, kļūstot par vīrieti.

"Uzskatu, ka tagad tas ir svarīgi. Ceru, ka pēc 10 gadiem tā vairs nebūs tik liela problēma, kāda tā ir tagad. Transpersonu tiesības šobrīd ir ļoti aktuālas. Es nebeigšu par to runāt, kamēr man nebūs visas tiesības," rezumēja jaunais vīrietis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu