FOTO 54 gadus vecais Maiks Taisons pirms atgriešanās cīņas atrāda iespaidīgu fizisko uzbūvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Jau pavisam drīz ringā atgriezīsies leģendārais bokseris Maiks Taisons. Bijušais smagā svara čempions savā "Instagram" kontā ir publicējis attēlus, kuros redzams, ka viņš ir lieliskā fiziskajā formā.

Dzelzs Maiks ringā atgriezīsies jau 28. novembrī, lai tiktos ar citu boksa leģendu Roju Džounsu jaunāko. Paredzēts, ka šī būs paraugdemonstrējuma cīņa, tomēr abi bokseri vairākkārt ir norādījuši, ka duelim pieies ar vislielāko nopietnību.

Acīmredzams, ka cīņai lieliski sagatavojies ir Maiks Taisons, kurš savā "Instagram" kontā ir publicējis vairākus attēlus, kuros redzams, ka bokseris ir lieliskā fiziskajā formā.

Šāda fiziskā uzbūve Dzelzs Maikam gan nebūt nav nākusi viegli. Slavenajā Džo Rogana podkāstā bokseris atklāja, ka treniņu procesa sākums bijis ļoti smags. Pats Taisons neslēpa, ka pēc slavenā video, kurā viņš paziņo par atgriešanos, uzņemšanas gultas režīmā nācies pavadīt aptuveni nedēļu.

"Teikšu tā - es uztaisīju to video un gultas režīmā biju veselu nedēļu. Tās bija 30 sekundes un es gultā pavadīju nākamo nedēļu. Tas nav smieklīgi, jo tajā brīdī es sapratu, ka šis ir lielo zēnu process," sacīja Taisons," sacīja Dzelzs Maiks.

Oriģināli Taisona gaidāmajai cīņai bija jānorisinās jau septembrī, bet finansiālu apsvērumu dēļ tā tika pārcelta uz Novembra izskaņu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu