Dagdas novadā iereibis autovadītājs policistiem piedāvā 1000 eiro kukuli (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kukulis. Ilustratīvs attēls
Kukulis. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Aizvadītās nedēļas nogalē, lai netiktu sākts administratīvais process par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu iespaidā, kāds vīrietis Dagdas novadā policistiem piedāvājis 1000 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Viņa skaidroja, ka piektdien, 13. novembrī, ap plkst. 22.20, Dagdas pagastā, uz autoceļa Dagda - Aglona apturēts transportlīdzeklis "Citroen DS5". Likumsargiem bija radušās aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājs varētu būt alkohola reibuma stāvoklī.

1967. gadā dzimušajam vadītājam veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpojamajā gaisā, kura uzrādīja, ka vīrietis pie auto stūres ir sēdies 2,3 promiļu reibumā. Lai netiktu sākts administratīvais process par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisku dzērienu iespaidā, vīrietis likumsargiem piedāvāja kukuli 1000 eiro apmērā.

Pašlaik vīrietim par kukuļa piedāvājumu policijas darbiniekiem draud kriminālatbildība saskaņā ar Krimināllikuma 323. panta 1. daļu par kukuļa došanu vai piedāvāšanu valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Policija aicina vadītājus būt atbildīgiem un nesēsties pie stūres alkohola reibumā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu