Meliem ir īsas kājas. Sieviete Lielbritānijā gadu vecākiem melo par iestāšanos Oksfordā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāda Lielbritānijas iedzīvotāja nav izturējusi iestājeksāmenus un vairāk nekā gadu izlikusies, ka studē Oksfordas universitātē, ziņo portāls "Mirror".

Apģērbu pārdevēja tirdzniecības platformā "Depop" "Instagram" kontā ievietojusi sarunu ar klienti, kura lūgusi viņai bez maksas iedot sporta kreklu ar Oksfordas universitātes logotipu.

Sieviete, kuras vārds nav zināms, atklājusi, ka pirms gada nav nokārtojusi iestājeksāmenus Oksfordas universitātē. Viņa baidījusies par notikušo pastāstīt saviem stingrajiem vecākiem, tāpēc gadu izlikusies par izglītības iestādes studenti.

Pircēja ir apgalvojusi, ka visu naudu esot iztērējusi mācību grāmatām, kuras bibliotēkā tiek dāvinātas reāliem studentiem, tāpēc lūgusi bezmaksas sporta kreklu ar Oksfordas logotipu.

"Ir pagājis gads, un viņi joprojām domā, ka es eju uz universitāti. Es domāju, ka šis apģērba gabals pievienos ticamību manam stāstam. Es zinu, ka tas ir bezkaunīgs lūgums taču man nav izvēles - visi līdzekļi ir aizgājuši grāmatām. Vai palīdzēsiet man?", citēts ierakstā.

Publikācija piesaistījuši desmitiem tūkstošu sociālā tīkla lietotāju, kas nav skopojušies arī ar komentāriem. "Ja viņa būtu ieguldījusi visu enerģiju, ko pavadījusi melošanai, lai mācītos, viņa būtu devusies uz Oksfordu," skarbi izteicies kāds komentētājs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu