"Rīga" divu dienu laikā atkārtoti zaudē "Loko"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: www.hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" trešdien otro dienu pēc kārtas piedzīvoja zaudējumu pret Jaroslavļas "Loko" vienību.

"Rīga" mājās ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Jaroslavļas "Loko", piedzīvojot jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Rīdzinieku labā vārtus guva Kārlis Bucenieks.

Lai arī pirmajā periodā "Rīgas" komandai bija trīs iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, rezultāts palika nemainīgs. Tāpat, spēlējot vairākumā, netrūka bīstamu momentu pie Ērika Vītola vārtiem.

Otrā perioda 14.minūtē pozīciju vārtos zaudēja Vītols, bet Ruslans Abrosimovs ripu raidīja tukšos vārtos. "Rīga" bija nepieciešamas četras ar pusi minūtes, lai panāktu izlīdzinājumu. Aleksandrs Biškins "Loko" aizsardzības zonā ripu no zilās līnijas nogādāja vārtu priekšā, kur Bucenieks to aizskāra, nūju turot vienā rokā. 

Noslēdzošajā trešdaļā aktīvāk atkal spēlēja mājinieki un vairākkārt bīstami apdraudēja Jegora Guskova sargātos vārtus, taču bez rezultāta. Dārgi maksāja Ališera Mubaraškina noraidījums sešas minūtes līdz mača beigām, jo brīdi vēlāk skaitlisko vairākumu realizēja Maksims Berezkins.

Pēdējo minūti "Rīga" iesāka sešu vīru sastāvā, bet ripu pretinieku aizsardzības zonā ilgi noturēt neizdevās, Stepanam Nikuļinam panākot 3:1.

Arī nākamās spēles rīdzinieki aizvadīs Latvijā, jo mājas spēļu sērija ilgs līdz 14.janvārim.

Otrdien abu komandu savstarpējā spēlē ar 2:0 uzvarēja "Loko".

"Rīga" ar 29 punktiem 30 spēlēs Rietumu zonā ieņem desmito vietu, bet "Loko" ar 37 punktiem 24 dueļos ir otrajā pozīcijā.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu