Turpinoties Ladybird bērnu meklēšanai, izskan versija, ka dziedātāja viņus nolaupījusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Renārs Koris.

Jau vēstījām, ka ārzemēs tiek meklēta kādreiz populārā dziedātāja Ladybird, īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova, ar saviem bērniem. Nu nākusi klajā jauna informācija par viņu pazušanu.

Atgādinām, ka sociālajā vietnē "Instagram" 11. novembrī izveidots profils, kurā ievietotas fotogrāfijas ar dziedātājas Ladybird bērniem un teksts: "Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti Forestvillā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Atlīdzība par drošu atgādāšanu mājās."

Visticamāk, šo profilu izveidojis bērnu tēvs Maikls Larsens. 

Arī Larsena tuvinieki sociālajos tīklos aicina: "Sonomas apgabala draugi, lūdzu, palīdziet mums atrast mūsu brāļameitu un brāļadēlu. Iespējams, atrodas Santarosas apkārtnē un ātri pārvietojas. Viņu māte ir viņus nolaupījusi."

Nu "Instagram" ievietota jauna informācija par viņu pazušanu: "Pagājusi viena nedēļa un bērni joprojām ir pazuduši. Mēs esam izmisuši pēc palīdzības. Mums ir tiesas rīkojums atrast bērnus, taču līdz šim nav veicies."

Profila pārvaldītājs, atbildot uz kāda interesenta jautājumu, atklāja, ka

bērnu meklēšanā ir iesaistīta policija,

taču līdz šim nav izdevies atrast viņu atrašanās vietu. "Meklējam draugus vai ģimenes, ar kuriem viņi varētu būt kontaktējušies."

Pati dziedātāja sociālajos tīklos izvairās no publicitātes. Zināms, ka viņa pameta Latviju 2008. gadā. Dzīvodama Anglijā, Ladybird 2017. gadā Maiklam dāvāja dēlu, bet gadu vēlāk, atrodoties Honkongā, pasaulē nāca abu meita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu