Nosaukts šā gada planētas seksīgākais vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ people/ AFP/ Scanpix

Slavenību dzīvesstila žurnāls "People" par 2020. gada planētas seksīgāko vīrieti izraudzījies aktieri Maiklu Džordanu. 

Daudzu gadu garumā žurnāls "People" ik gadu starp slavenībām izraudzījies seksīgāko vīrieti pasaulē. Un šogad pēc izdevuma apkopotajiem datiem šo titulu ir pelnījis 33 gadus vecais amerikāņu aktieris Džordans. 

"Tā ir lieliska sajūta. Ziniet, visi vienmēr jokoja: "Maik, tas ir kaut kas, ko tu nekad nesaņemsi". Bet šis ir lielisks klubiņš, ir lieliski kļūt par daļu no tā," par jauniegūto titulu teica Džordans. 

Aktieris pazīstams ar lomām tādās filmās kā "Melnā pantera", "Krīds: Rokija mantojums", "Krīds 2" un vairākās citās. 

Viņš arī aktīvi pauž savu pilsonisko nostāju, piedaloties "Black Lives Matter" protesta kustībā un aicinot ļaudis piedalīties prezidenta vēlēšanās. 

Aktiera sirds gan ir brīva. Vaicāts, kurš ģimenē visvairāk priecāsies par viņa jauniegūto titulu, Džordans norādīja, ka tās būs viņa ģimenes sievietes. 

"Kad mana vecmāmiņa bija dzīva, viņa vāca žurnālus, un arī mana māte un tantes tos lasīja. Viņām tiem noteikti vienmēr būs īpaša vieta," norādīja Džordans.

Pagājušā gada planētas seksīgākā vīrieša titulu ieguva mūziķis Džons Ledžends. Pirmais šo titulu 1985. gadā saņēma aktieris Mels Gibsons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu