Satiksmes negadījumā Rēzeknē cietusi sieviete un gadu vecs bērns

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārija. Ilustratīvs attēls.
Avārija. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Trešdien, 18. novembrī, ceļu satiksmes negadījumā Rēzeknē cietusi sieviete un gadu vecs bērns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Automašīnas "Mazda 5", ko vadīja 1987.gadā dzimusi sieviete, un 1966.gadā dzimušas sievietes vadītās "Volkswagen Passat" sadursme notikusi pirms plkst.16 Varslavāna un Tiņanova ielu krustojumā.

Negadījuma rezultātā traumas guva "Mazda 5" vadītāja un pasažieris - 2019.gadā dzimis bērns. Cietušie nogādāti medicīnas iestādē.

Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) sniegto informāciju negadījuma rezultātā viena no automašīnām iebrauca dīķī. Pirms VUGD ierašanās izkļūt no transportlīdzekļiem cilvēkiem palīdzēja iedzīvotāji. Ugunsdzēsēji glābēji notikuma vietā atvienoja akumulatoru klemmes, ar vinčas palīdzību izvilka dīķī esošo automašīnu un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Savukārt Daugavpilī, Stacijas ielā, 1981.gadā dzimusi sieviete ar "Volkswagen Passat Variant" uzbraukusi 2003.gadā dzimušam gājējam. Jaunietis ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši deviņi cilvēki, starp kuriem bijuši trīs gājēji un divi velosipēdisti.

Četri cilvēki avārijās cietuši Latgales reģionā, pa diviem - Vidzemes un Rīgas reģionos, bet viens - Zemgales reģionā.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, no kuriem Rīgas reģionā fiksēti 29, Latgalē un Vidzemē - pa desmit, Zemgalē - astoņi, bet Kurzemē - četri, liecina VP apkopotā statistika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu