Džordžs Klūnijs saviem 14 tuvākajiem draugiem katram iedevis vienu miljonu ASV dolāru skaidrā naudā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džordžs Klūnijs
Džordžs Klūnijs Foto: AFP / Scanpix

Draudzība ir viena no dzīves skaistākajām sastāvdaļām, un Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs to steidza apliecināt, uzdāvinot katram draugam vienu miljonu ASV dolāru. 

Aktieris Džordžs Klūnijs tagad ir ģimenes cilvēks. Viņš pārsvarā vairs nav redzams ekrānos, izvēloties pavadīt laiku kopā ar bērniem un sievu, starptautisko cilvēktiesību advokāti Amalu Klūniju.

Tomēr pirms mierīgās dzīves viņš devās uz banku, lai izņemtu 14 miljonus dolāru skaidrā naudā, ar kuriem pārsteigt savus 14 tuvākos draugus.

Nebija paredzēts, ka filma "Gravity" ("Gravitācija"), kas iznāca 2013. gadā, būs kases grāvējs, tāpēc Klūnijam algas vietā tika doti procenti no filmas. Filma izpelnījās lielus panākumus, tāpēc aktieris saņēma diezgan labu naudas summu. 

Tajā laikā Klūnijs vēl nebija precējies, tāpēc tā vietā, lai naudu ietaupītu, viņš izvēlējās to atdot skaidrā naudā saviem tuvākajiem draugiem.

"Mēs visi esam patiešām tuvi, un es tikai domāju, ka būtībā, ja mani notriec autobuss, viņi visi ir iekļauti testamentā. Kāpēc tad es gaidu, lai mani notriec autobuss?" intervijā atklāja zvaigzne.

Klūnijs ar vecu furgonu aizbraucis uz noliktavu Losandželosas centrā, kur atrodas viņa nauda, un bagāžnieks ticis piepildīts ar 14 miljoniem dolāru, kurus pēc tam aktieris izvadājis pa savu labāko draugu mājām. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu