Interneta hits: Komiķe Sofija Makartnija parodē un ataino jauno māmiņu dzīves Atenboro savvaļas šovu stilā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Komiķe Sofija Makartnija izveidojusi Sera Deivida Atenboro stila komentējošus videoklipus par jaunajiem vecākiem, un sievietes sekotāji ir absolūtā sajūsmā. 

Kad Sofija Makartnija grūtniecības laikā devās uz kādu pasākumu, viņai pēkšņi radās jauns, skaidrs skats uz ballīšu norisēm.

Viņas kolēģes, jaunās māmiņas, esot bijušas visdrausmīgākās. "Tas bija mazliet kā kādā atbrīvošanās rituālā. Jūs vairs nezināt savas robežas, tas ir kā savvaļā. Grupā bija daudz māmiņu, un es tās visas vēroju," sacīja Sofija.

Makartnija vēroja šo dzīvesveidu, līdzīgi kā Sers Deivids Atenboro, novērojot īpaši raibu sugu rituālus un to mijiedarbību. Tad viņai prātā iešāvās brīnišķīga ideja. 

Viņa jau bija tiešsaistē ievietojusi populārus komēdiju videoklipus un parodiju dziesmas un nolēma izveidot sēriju, izmantojot Atenboro komentējošo pieeju visiem mātes jautājumiem. Pirmais video bija ar nosaukumu "Paģirainā mamma".

"Pārdzīvot paģiras, būdams vecāks, ir diezgan briesmīgi. Vajag saņemties un joprojām iet uz futbolu, stāvēt laukuma malā un uzmundrināt, paralēli vēloties iet un ielīst krūmā un nomirt lēnā nāvē," citējot kādu Sofijas veidotu videoklipu.

"Tas bija pārāk viegli izmantot šo pieeju un paskatīties uz tādām mammām," sacīja komiķe. "Planet Birth" oktobra mēneša "Funny Women" balvu pasniegšanas laikā tika atzīta par labāko interneta rubriku.

"Ja jūs nesmietos par pusi no lietām, kas ar jums notiek ikdienā, jūs vienkārši nemitīgi raudātu stūrī," piebilda Sofija.

Viņas "Facebook" lapā visskatītākais video ir hronika par nevajadzīgu un dārgu dienu ģimenes festivālā, kurā Makartnija velk savu kliedzošo meitu pa dubļiem, mēģinot saglabāt prieku.

"Daudzas no tām cīņām, kuras es ikdienā pārdzīvoju, labās vai sliktās dienās, es zinu, ka 90% pārējo esošo māmiņu un tētu arī pārdzīvo. Viņiem patīk, ka viņi var pasmieties par labajiem un sliktajiem laikiem," iedrošināja komiķe.

"Man ir ļoti paveicies to saukt par savu darbu un joprojām saņemt par to atalgojumu," nobeigumā piebilst Sofija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu