Tīms trešajā mačā piekāpjas Rubļovam

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Krievijas tenisists Andrejs Rubļovs ceturtdien Londonā ATP finālturnīra trešajā mačā pārspēja austrieti Dominiku Tīmu, kurš jau ir nodrošinājis vietu pusfinālā.

Turnīra debitants no Krievijas Andrejs Rubļovs (ATP 8.) ar 6-2, 7-5 pārspēja pasaules ranga trešo raketi Tīmu, kurš jau ir nodrošinājis vietu pusfinālā ar divām iepriekšējām uzvarām.

Pirmajā setā, kamēr Tīms iešūpojās, krievu tenisists, servējot pretiniekam, uzvarēja pirmajā un trešajā geimā, izmantojot divas no trim breikbumbām.

Otrajā setā Rubļovs ar trešo breikbumbu uzvarēja trešajā geimā, astotajā geimā zaudēja, pašam servējot, bet izšķirošais bija 11.geims, kurā krievam izdevās realizēt ceturto breikbumbu, panākot 6-5 un izservējot maču.

Tā viņam bija pirmā uzvara šāda ranga turnīros.

Par otru ceļazīmi uz pusfinālu šajā grupā ceturtdien cīnīsies pasaules ranga otrās vietas īpašnieks spānis Rafaels Nadals ar pērnā gada čempionu Stefanu Cicipu no Grieķijas (ATP 6.). Abiem ir pa vienai uzvarai.

Otrā grupā divas uzvaras ir pasaules ranga ceturtajam numuram krievam Daņiilam Medvedevam, pa uzvarai pasaules ranga līderim serbam Novakam Džokovičm un Aleksandram Zverevam no Vācijas (ATP 7.), bet bez panākumiem ir turnīra debitants Djego Švarcmans no Argentīnas (ATP 9.).

ATP finālturnīrs Londonā O2 arēnā notiks no 15. līdz 22.novembrim. Šogad turnīram aprit 50 gadi kopš pirmo reizi 1970.gadā tas tika sarīkots Tokijā.

Pirms 50 gadiem Tokijā uzvaras laurus plūca Stens Smits.

Šī būs jau 12.reize, kad finālturnīrs noris Londonā, bet nākamgad sacensības plānotas Turīnā, Itālijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu