Karjeras noslēgums jau trešo reizi bijis blefs - oficiāli apstiprināts Makgregora atgriešanās cīņas laiks un pretinieks (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācija UFC ir nākusi klajā ar oficiālu paziņojumu par sava populārākā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās cīņas laiku un pretinieku, vēsta ESPN.

Jau iepriekš izskanēja runas par Makgregora dueli pret Dastinu Porjē 2021. gada 23. janvārī. Tomēr salīdzinoši ilgu laiku visas trīs iesaistītās puses nespēja nonākt pie kopsaucēja.

Pēdējais, kurš vilcinājās ar līguma parakstīšanu bija tieši īrs, bet tagad to ir izdarījis arī viņš, līdz ar to Makgregora-Porjē duelis būs "UFC 257" cīņu vakara galvenā cīņa (main event). 

Uzreiz pēc Habiba Nurmagomedova paziņojuma par karjeras beigām MMA fanu un ekspertu vidū parādījās spekulācijas, ka tieši Makgregors un Porjē cīnīsies par čempiona jostu, ko dagestānietis atstās aiz muguras. Tomēr UFC prezidents Deina Vaits uzskata, ka Nurmagomedovs atgriezīsies sportā un nav atņēmis viņam jostu. Kā rezultātā Porjē un Makgregora duelim nebūs pievienotās likmes.

Makgregors un Porjē savas karjeras laikā jau ir tikušies. 2014. gadā, kad abi vīri vēl pārstāvēja 65,8 kilogramu divīziju. Toreiz ātru uzvaru ar pirmā raunda nokautu izcīnīja īrs.

Makgregors savā karjerā ir izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis četrus zaudējumus, kamēr Porjē kontā ir 26 uzvaras un sešas neveiksmes.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu