Plastiskās ķirurģijas šovā sarežģītā likteņa skartajai Leilai veikta krūšu palielināšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šonedēļ TV3 ekstrēmo pārvērtību šovā "Operācija: Jauna dzīve" bija vērojams, kā pārvērtības piedzīvo Leila Kondžu - precēta trīs bērnu māmiņa. 

Leila 13 gadu vecumā ir zaudējusi tēvu, tāpat arī agrā bērnība piedzīvojusi seksuālo vardarbību – viņu vairāku gadu garumā izmantoja trīs vīrieši. Šis notikums ir atstājis neatgriezeniskas sekas Leilas emocionālajā pasaulē un radījis kompleksus jau agrā vecumā. Arī jaunās sievietes pirmā mīlestība ir bijusi psiholoģiski smaga, kas ir iedragājusi pašapziņu. Lai arī tagad Leilai ir laimīgas attiecības ar itāļu tautības vīrieti un trīs bērni, viņa vēlas uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi un apceļot Latviju, stāstot savu stāstu un iedrošinot citas sievietes nebaidīties un runāt atklāti, jo tikai tā var sev palīdzē.

Leilai pēc grūtniecības krūtis vairs nav stingras, turklāt grūtniecības laikā viņai zem padusēm bija izveidojušies piena dziedzeri un pat pēc 16 gadiem zem padusēm ir palikuši tauku maisiņi. Tāpat arī acu plakstiņi ir nokrituši – uz tiem nevarot uzklāt pat ac ēnas. Grūtniecības laikā Leilai īpaši pasliktinājās redze un sabojājušies zobi.

Šonedēļ Leilai tika veiktas procedūras, tai skaitā krūšu palielināšana. Kā noritēja operācija un Leilas atkopšanās - uzzini video! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu