50 gadus vecā modele Melānija Saiksa sākusi attiecības ar 23 gadus vecu Venēcijas gondoljeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/msmelaniesykes

Šonedēļ 50 gadus vecā TV personība un modele Melānija Saiksa devās uz Venēciju, lai atkal satiktu savu sirdsāķīti – 23 gadus veco gondoljeru Rikardo Simionato, vēsta laikraksts "The Sun".

Oktobrī, pavadot brīvdienas Itālijā, Saiksa tika manīta skūpstāmies ar kādu itāli. Vēlāk atklājies, ka tas ir kāds 23 gadus vecs gondoljers vārdā Rikardo Simionato. Abi bija redzēti apskaujamies kādā no slavenajiem Venēcijas laukumiem, un izskatījās pilnībā iemīlējušies.

Kad slepus uzņemtās fotogrāfijas ar Simionato nāca gaismā, Saiksa sacīja: "Zināju, ka brīvdienu laikā mani izsekoja, taču man izdevās to ignorēt. Esmu pārāk priecīga, lai par to raizētos."

Šonedēļ abi mīlnieki atkal tika manīti Venēcijas ielās un pierādīja, ka viņu attiecības nav tikai gadījuma sakars. Saiksa arī dalījās ar skaistiem foto sociālajos tīklos.

Pastaigājoties roku rokā, Saiksas mīļotais mierināja sievieti pēc skumjajām ziņām, ka modeles draugs un kolēģis Dezs Okonors brīvdienās devies mūžībā. Svētdien, 15. novembrī, Melānija izrādīja cieņu aizgājējam, publicējot aizkustinošu ierakstu “Instagram”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu