VIDEO ⟩ No deviņstāvu ēkas jumta uz automašīnas nokrīt betona plāksne. Šoferis brīnumainā kārtā izdzīvo (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vienā no Vladivostokas pagalmiem Krievijā no deviņstāvu ēkas jumta uz stāvošas automašīnas nokrita betona plātne. Incidenta laikā autovadītājs atradās avārijas vietā - viņš attīrījis automašīnu no sniega.

Video no notikuma vietas acumirklī izplatījās sociālajos tīklos, un gādīgi līdzcilvēki jau vāc naudu jaunai automašīnai "laimīgajam" vīrietim, kurš pats gandrīz iekļuva nāvējošā incidentā.

Automašīnas īpašnieks Aleksandrs telekanālam "360" atzina, ka automašīnu iegādājies tikai pirms divām nedēļām.

"Man pat nebija laika pārreģistrēt auto. Mašīna ir dārga, es par to samaksāju 600 tūkstošus [rubļus]. Es krāju naudu, žēl. Es to sakārtoju, nomainīju buferus... Es ieliku visu savu dvēseli tajā mašīnā," komentēja auto īpašnieks.

Pēc viņa teiktā, viņam izdevās aizbēgt, jo viņš dzirdēja aizdomīgu skaņu nākam no augšas.

Aleksandrs jau ir publicējis video, kurā pateicās visiem par atbalstu. Viņš dalījās, ka pēc incidenta interneta lietotāji sāka viņam pārskaitīt nelielas naudas summas jaunai automašīnai.

Portāls "Meduza", atsaucoties uz Primorskas teritorijas prokuratūru, raksta, ka saistībā ar notikušo ir sākta izmeklēšana. Pēc sākotnējiem datiem - uz automašīnas nokrita ventilācijas šahtas vizieris, kas neizturēja apledojušos vadus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu