VIDEO ⟩ "Pastēte man lika gandrīz izvemties!" Mūziķe Alise Haijima TV šovā jau atkal krasi reaģē uz pasniegto ēdienu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kā zināms, vīngliemeži tiek uzskatīti par īpaši gardu delikatesi – par to jau šo sestdien kanāla 360TV šovā "Četri uz koferiem" pārliecināsies četras pašmāju slavenības – mūziķi Lauris Reiniks un Alise Haijima, influencere Juta Valdmane un uzņēmējs Andris Rūmītis. 

Četrotne turpinās savu ceļojumu pa Latgales ārēm un, cīnoties ar “Šmakovkas muzeja” apmeklējuma sekām, pieņems visai izaicinošu lēmumu - ne tikai sarīkot īstas gliemežu sacensības, bet arī glumos radījumus likt uz kārā zoba un nobaudīt.

Slavenībām galdā tiks celti cepti gliemeži ar sīpoliem un gliemežu pastēte. Un lieki piebilst, ka teju visi no ceļotājiem šos gardumus degustēs pirmo reizi mūžā. Dziedātājs Lauris Reiniks kā īsts drosminieks ceptos gliemjus nobaudīs pirmais un, domīgi tos košļājot, sacīs: “Man bija OK, bet nebija tā, kas otro reizi teiktu – o, dodiet gliemežus, es ēdīšu pilnām mutēm!”

Krietni grūtāk klāsies jaunajai dziedātājai Alisei Haijimai, kurai vajadzēs vairākas minūtes, lai beidzot saņemtos “glumekli” ielikt mutē.

“Tā pastēte man tiešām lika gandrīz izvemties,” pēc neparastā ēdiena degustēšanas sacīs Alise un steigs gliemezi “noskalot” ar ābolu sulu.

Atgādinām, ka pavisam nesen Haijima piedalījās šovā "Gandrīz ideālas vakariņas", kurā nolēma pagaršot habanero piparu mērcīti, pēc tam sākot skaļi elsot un ķerot pēc ūdens. Šāda reakcija pamatīgi samulsināja influenceri Jutu Valdmani.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu