Daugaviņš komandas uzvarā izceļas ar diviem rezultativitātes punktiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš piektdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai svinēt uzvaru.

"Vitjaz" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 3:1, 1:0) pārspēja Čerepovecas "Severstaļ", kuras pieteikumā nebija Roberta Bukarta.

"Vitjaz" rezultātu atklāja septiņas minūtes pirms otrā perioda beigām, kad Daugaviņš no vidusszonas meta ripu pret laukuma gala apmali. Tā atsitās un nonāca pie Džastina Denforta, kurš apspēlēja pretinieku vārtsargu un panāca 1:0.

Viesi vienus vārtus atguva, taču līdz perioda beigām "Vitjaz" ieraidīja tīklā vēl divas ripas, Daugaviņam aisistējot vēl vienā vārtu guvumā - 3:1. Pamatlaika pēdējā minūtē mājinieki raidīja ripu tukšo vārtos un panāca 4:1.

Daugaviņš šajā duelī uz ledus pavadīja 21 minūti un 18 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja astoņos no 13 iemetieniem un bloķēja vienu metienu. Viņš šajā sezonā 25 spēlēs guvis sešus vārtus un 15 reizes rezultatīvi piespēlējis.

"Vitjaz" ar 27 punktiem 27 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, bet "Severstaļ" ar 28 punktiem 26 cīņās ir pozīciju augstāk.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu