"Dēls naktī redzēja līķvedēju, kas sievieti veda projām..." Rīgā agresīvs vīrietis noslepkavo savu dzīvesbiedri (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Ziepniekkalna mikrorajonā kādā jaunā ģimenē noticis liels konflikts, kuras laikā nogalināta sieviete, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā". 

Jaunā ģimene Ziepniekkalna dzīvoklī pārcēlusies nesen un sākumā visu vasaru taisījusi dzīvokļa remontu. Pilnvērtīgi ģimene sākusi dzīvot jaunajā dzīvoklī tikai augusta beigās.

Sākotnēji ģimene dzīvojusi mierīgi, taču kādā septembra vakarā noticis skaļš ģimenes konflikts, kas iztraucējis arī apkārtējos kaimiņus. 

"Viņiem bija skandāls, es gāju pie viņiem un grasījos izsaukt policiju. Taču kamēr es uzkāpu stāvu augstāk, viņš jau izlika sievieti kāpņutelpā," stāsta viena no kaimiņienēm. 

Kaimiņiene sievietei lūgusi paskaidrot, kas atgadījies un vai nepieciešama palīdzība. Cietusī sieviete nav spējusi izskaidrot situāciju.

"Vīrietis pilnīgi kails atvēra durvis, iemeta viņai atslēgas un aizvēra durvis. Es viņam vēl aizrādīju, vai nevar uzvesties klusāk, tas taču ietekmē visu apkārtējo nervu sistēmu," turpina kaimiņiene. 

Vīrietis kaimiņienei atbildējis, ka viņš esot mierīgs, tāpēc viņam vienalga. 

Kaimiņiene stāsta, ka pēc tā septembra vakara konflikta, arvien biežāk sākušies skandāli jaunajā ģimenē - kliegšana, sarunas paaustinātos toņos. 

Nākamais lielais skandāls noticis oktobra vidū, kad atkal kaimiņiem bija jāsteidz palīgā izšķirt ģimenes konfliktu. Tajā reizē atkal dzīvesbiedrene tika izlikta no dzīvokļa. Vīrieša uzvedība bija adekvāta, lai neizsauktu policiju. 

Ģimene ar kaimiņiem vienojusies, ka turpmāk centīsies uzvesties mierīgi, kas tā arī notika kādu laiku.

Pēdējais lielais skandāls ģimenē notika 15. novembrī, taču šoreiz kaimiņi nesteidzās konfliktu izšķirt. 

"Mana sieva tobrīd bija mājās. Viņa dzirdēja kliedzienus. Tas bija no rīta. Nu, sievietes kliedzienus, kas ātri vien noklusa. Pirms tam tur kaut kas krita, troksnis bija kaut kāds. It kā kaut kādas mucas gāztu.

Es pēc tam sievai vēl jautāju, varbūt ledusskapis nokrita. Bet ko viņi, vai tad ledusskapi mētāja? Viņam it kā tā jaunā sieviete bija sieva un bērns viņiem bija, taču mēs nekad nedzirdējām neko, kas liecinātu, ka tur arī bērns dzīvo. Bērna balsi nedzirdējām. Sieva te sekoja līdzi un redzēja, ka jau vakarā pie mājas piebrauca policijas mašīnas. Gan no vienas, gan otras puses. Ar bākugunīm," stāsta trešā stāva kaimiņš.

"Pie mums atnāca policija, sāka uzdot visādus jautājumus. Vīrs viņiem atvēra durvis.

Tur pēc tam dēls piegāja, teica, ka naktī redzēja līķvēdēju, sievieti veda projām. Bija piecas vai septiņas policijas automašīnas. Viņš teica, visticamāk, viņu noslepkavoja.

Es vēl pajautāju, kā noslepkavoja? Kautiņu kā tādu, trokšņus kā parasti, mēs nedzirdējām," stāsta kaimiņiene. 

Uz sievietes ķermeņa bija vardarbības pēdas un par aizdomās turamo tiek uzskatīts sievietes 30 gadīgais dzīvesbiedrs. Policija vīrieti aizturējusi un viņš šobrīd ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. 

"Mana sieva pēc tam redzēja, ka nesa ārā. Apsegtu, jā, tur asinis bija. Bet tas jau bija naktī. Viņa vēroja līdz pus trijiem naktī, tas viss te turpinājās ar policiju," stāsta trešā stāva kaimiņš.

"Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta, proti, par slepkavību. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Otrdien, 17. novembrī, tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu," informē policija.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu