VIDEO ⟩ "Pēdējā mirklī ieslēdza pagriezienu, un es vairs neko nevarēju izdarīt." Pie Ķekavas notikusi trīs automašīnu avārija (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Aizvadītajā nedēļā uz Bauskas šosejas, pie Vimbukroga, notikusi trīs automašīnu avārija, kurā viens cietušais ar vidēji smagām traumām nogādāts slimnīcā, vēstī raidījumā "Degpunktā".  

Melnā "Volvo" šoferis Dāvis bija ceļā uz darbu, braucot pa Bauskas šoseju. Dāvim pa priekšu braucošais "Peugeot" vadītājs veicis strauju pagriezienu uz Vimbukrogu un notikusi autoavārija. 

"Pēdējā mirklī ieslēdza iekšā pagriezienu, un es vairs neko nevarēju izdarīt," stāsta melnā "Volvo" vadītājs.

Apdullināts no avārijas, Dāvis devies pie sasistā "Peugeot" auto, kad pamanījis, ka tā vadītājs ir cietis un guļ uz asfalta. Gaidot ātrās palīdzības brigādi, cietušajam vīrietim palīdzējuši apkārtējie cilvēki. 

Avārijā cieta arī trešā automašīna - sudraba krāsas "Volvo", kas pieder Kasparam. Sudrabotā "Volvo" īpašnieks stāsta, ka vienkārši pagadījies pa ceļam automašīnām, līdz ar to arī tiekot iesaistīts avārijā, kas jau bija neizbēgama.

Ātrās palīdzības mediķi notikuma vietā ieradās 17 minūšu laikā un aizveda vīrieti uz slimnīcu. 

"Cietušais ir pie samaņas, stāvoklis vērtējams kā stabils, tiek nogādāts ārstniecības iestādē ar vidēji smagām traumām," saka NMPD pārstāve. 

Policija izmeklēs situāciju, vai Kaspars ievērojis pietiekamu distanci starp priekšā braucošo automašīnu vai tomēr "Peugeot" vadītājs ir pārāk novēloti ieslēdzis pagrieziena rādītāju. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu