NBA strapsezona Porziņģis un "Mavericks" tiek pie "miesassarga", Dončiča pāridarītājs paliek "Clippers" un citi darījumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeimss Džonsons
Džeimss Džonsons Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītā nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvo aģentu un maiņas darījumu tirgū bijusi ļoti ražīga. Klubus ir mainījuši vairāki vērtīgi lomas spēlētāji, kā arī jau otro darījumu veikusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks".

Jau iepriekš ziņots, ka karjeras lielāko līgumu parakstījis Dāvis Bertāns, paliekot Vašingtonas "Wizards" uz nākamajām piecām sezonām. Turpinājumā citi aizvadītās nakts lielākie darījumi NBA starpsezonā.

"Mavericks" atrod Porziņģa un Dončiča "miesassargu"

Dalasas "Mavericks" trīs komandu darījumā ieguvusi Oklahomsitijas "Thunder" uzbrucēju Džeimsu Džonsonu. Vēl darījumā iesaistījās arī Detroitas "Pistons", kas saņēma Delonu Vraitu (no "Mavericks"), kā arī "Thunder", kas ieguva Džastinu Džeksonu (no "Mavericks") un Trevoru Arizu (no "Pistons").

"Twitter" lietotāji jau paspējuši pajokot, ka "Mavericks" savām zvaigznēm atradusi "miesassargu", jo Džonsonam ir otrās pakāpes melnā josta karatē. Atceroties, pagājušās sezonas pārpratumus izslēgšanas spēlēs, ir skaidrs, ka Dalasai bija vajadzīgs spēlētājs, kurš ir gatavs pastāvēt par saviem komandas biedriem.

Tāpat "Mavericks" izsniedza jaunu līgumu arī Trejam Bērkam.

Montrezs Herels dodas uz "Lakers"

Aizvadītās sezonas labākais rezervists un viens no "Clippers" līderiem Montrezs Herels pievienojies otrai Losandželosas komandai. "The Athletic" apskatnieks Šems Čaranja ziņo, ka līgums ir uz diviem gadiem, bet konkrētā summa vēl nav nosaukta.

"Nets" snaiperis Džo Heriss paliek Bruklinā

Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" un tālmetienu speciālists Džo Heriss panākuši vienošanos par jaunu četru gadu līgumu ar kopējo vērtību 75 miljonu ASV dolāru apmērā.

"Clippers" paraksta jaunu līgumu ar Dončiča pāri darītāju Morisu

Markuss Moriss un Losandželosas "Clippers" ir parakstījuši četru gadu līgumu 64 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Gorans Dragičs paliek Maiami

Slovēņu saspēles vadītājs Gorans Dragičs, kurš bija viens no aizvadītās sezonas "Heat" līderiem un labākajiem rezervistiem visā līgā, Maiami paliks vēl uz vismaz divām sezonām, parakstot jaunu līgumu ar kopējo vērtību 37,4 miljonu ASV dolāru apmērā.

Tāpat Maiami paliks arī uzbrucējs Maijerss Lenards, kurš ticis pie divu sezonu līguma ar 20 miljonu ASV dolāru kopējo vērtību.

Hovards pamet čempionus 

Pēc čempiona gredzena izcīnīšanas kopā ar "Lakers", pieredzējušais centra spēlētājs Dvaits Hovards ir nolēmis pamest Losandželosu un parakstījis vienas sezonas līgumu ar Filadelfijas "76ers".

Detroitas "Pistons" pastiprina garo galu

Bijušais Denveras "Nuggets" uzbrucējs Džerami Grents parakstījis trīs sezonu līgumu ar Detroitas "Pistons". Par saviem pakalpojumiem nākamo trīs gadu laikā Grents saņems 60 miljonus ASV dolāru. Jau pieminētais Vodžnarovskis ziņo, ka "Pistons" rindas papildinās arī centra spēlētājs Džalils Okafors.

"Pistons" pastiprinājumi garajā galā bija vajadzīgi, jo Hjūstonas "Rockets" izdevās piesaistīt detroitiešu perspektīvo centra spēlētāju Kristianu Vūdsu - trīs gadu līgums 41 miljona ASV dolāru vērtībā.

Danilo Galinari parakta vēsturisku darījumu

Pieredzējušais itāļu uzbrucējs Danilo Galinari ir panācis trīs sezonu vienošanos ar Atlantas "Hawks". Līguma kopējā vērtība ir 61,5 miljoni ASV dolāru. Itālis ir atalgots ar visu laiku lielāko līgumu spēlētājam, kurš ir vecāks par 30 gadiem un nekad nav spēlējis Visu zvaigžņu spēlē.

Maliks Bīzlijs pārliecina "Timberwolves"

Aizvadītās sezonas otrajā pusē "Timberwolves" maiņas darījumā no "Nuggets" ieguva Maliku Bīzliju. Aizsargs 14 spēlēs izcēlās ar vidēji 20,7 punktiem un ar to izdevās pārliecināt "Timberwolves" vadību, ka viņam pienākas četru gadu līgums 60 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Citi darījumi

Eness Kanters trīs komandu darījumā ir atgriezies Portlendas "Trailblazers" rindās, bet kā brīvais aģents uz Portlendu dosies eksplozīvais "danku" konkursa uzvarētājs Deriks Džounss jaunākais. Savukārt "Knicks" papildinājuši sastāvu ar Aleku Bērku, bet "Jazz" turpinās sadarbību ar Deriku Feivorsu un Džordanu Klārksonu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu