Skatoties video tiešraidi, sieviete ASV izglābj cūku gaidībās no traģēdijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Sieviete ASV, atrodoties 160km attālumā no notikuma vietas, pamanījusies izglābt kādas cūkas dzīvību, sekojot video tiešraidei internetā, vēstī portāls "People".

Laura Paladīna nolēma piektdienas vakaru pavadīt mājās, skatoties kādu pārraidi. Ierasto filmu un raidījumu vietā sieviete ieslēdza interneta tiešraidi no kādas fermas Ņujorkā. Fermā dzīvo cūka Etela, kura ir stāvoklī un, tā kā Laura dzīvnieku nesen bija apciemojusi, sieviete nolēma paskatīties, kā Etelai klājas.

"Tā ir visnomierinošākā lieta internetā," atzīst Laura.

Tomēr šoreiz mierpilnā skatīšanās pieredze pārvērtās īstā murgā, kad sieviete kļuva par acu liecinieci tam, kā Etela apgāž siltuma lampu, tai izraisot ugunsgrēku.

"Tas bija šausminoši. Es biju vienīgais tiešraides skatītājs, kas lika manai sirdij dauzīties kā negudrai. Es tajā vienkārši noskatījos, un nezināju, ko iesākt," stāsta Laura.

Sieviete ātri pagrābusi telefonu un zvanījusi fermai, taču neviens neesot atbildējis. Tad Laura zvanījusi policijai, ugunsdzēsējiem un fermas īpašniekam.

Visbeidzot Lauras neatlaidība atmaksājusies un viņai izdevies sazināties ar fermas menedžeri. Viņa tiešraidē vēroja, ka vīrietis ieskrien pie Etelas, pagrābj dzīvnieku un sāk tam par notiekošo atvainoties.

"Varēja redzēt, cik ļoti viņam Etela rūp," teic Laura.

Fermas menedžeris Džošs Viks stāsta, ka Etela viņam ir svarīga jau kopš viņa bijusi mazs sivēns un viņš jūtas ļoti saviļņots, ka arī citiem cilvēkiem rūp šo dzīvnieku labklājība.

"Es negribu domāt, kas būtu noticis, ja Laura mani nebūtu brīdinājusi," viņš atzīst.

Par godu Lauras rīcībai, Etelas pirmdzimtais tiks nosaukts viņas vārdā.

"Nekad nedomāju, ka manā vārdā nosauks sivēnu, bet es tikai priecājos," teic Laura.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu