"Viņi vienmēr grib, lai šovs turpinās." Nurmagomedovs komentē savu iespējamo atgriešanos oktagonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs sarunā ar portālu "RT Sport" ir komentējis baumas par savu iespējamo atgriešanos UFC oktagonā.

Kopš Nurmagomedovs izcīnīja savu 29. karjeras uzvaru, pārliecinoši uzveicot Džastinu Geiči un paziņojot par karjeras noslēgumu, ir bijušas jau daudzas spekulācijas par viņa iespējamo atgriešanos oktagonā. 

Ideju par Nurmagomedova atgriešanos oktagonā, lai izcīnītu 30. uzvaru ir izteikuši daudzi, bet, iespējams, visaktīvāk šo tematu lobē dagestānieša nu jau bijušais boss UFC prezidents Deina Vaits.

Vaits vairākkārt ir izteicies, ka Nurmagomedovs atgriezīsies. Tāpat UFC vadītājs norādīja, ka Makgregora un Porjē cīņa nebūs par čempiona jostu, jo to aizstāvēšot Nurmagomedovs.

Tomēr pats cīkstonis vēlreiz ir skaidri licis noprast savu nostāju šajā jautājumā: "Vienmēr būs baumas par manu atgriešanos, jo Deina Vaits vai arī kāds cits promoteris, kurš viņu varētu nākotnē aizstāt, gribēs lai es cīnos. Runa allaž ir par lielu naudu, skatījumiem un publicitāti medijos, tāpēc esmu pārliecināts, ka viņi mani turpinās medīt. Fani pēc uzvarētas cīņas jau uzreiz gaida, kad būs nākamā. Viņi vienmēr grib, lai šovs turpinās, bet man nav plāna turpināt cīnīties."

Tāpat bijušais cīkstonis norāda, ka vienmēr būšot lūgums pēc "vēl vienas cīņas": "Ja es tomēr aizvadu vēl vienu cīņu? Viņi [UFC] allaž būs sagatavojuši pretendentu ar 7-8 uzvaru sēriju. Vēl vienu brīvās cīņas pārstāvi ar lieliskām iemaņām stājā. Viņi ļoti labi māk uzbūvēt jaunus varoņus un zvaigznes. Tas ir nebeidzams cikls."

Nurmagomedovs arī uzskata, ka viņš savu darbu profesionālajā sportā esot izdarījis. Šādu apgalvojumu gan ir grūti apstrīdēt, jo 29 uzvaru sēriju MMA vēsturē nav sasnieguši daudzi augstākā līmeņa sportisti: "Prtoams, es varētu, visticamāk, cīnīties līdz 40 vai pat 45 gadu vecumam, kā to dara Fjodors (Jemeļjaņenko), bet tam ir jābūt ar kādu jēgu, mērķi. Mans mērķis bija kļūt par čempionu. Es to izdarīju.

"Ar kuru cīkstoni vēl man ir jācīnās? Un pat ja šāds vīrs eksistē, es savu mērķi jau esmu izpildījis. Protams, esmu spēka gados un varētu nopelnīt vēl milzu naudu, bet man bija citi mērķi. Kas attiecas uz naudu - atradīsim citu vietu, kur to nopelnīt," nobeigumā saka Nurmagomedovs.

Kā jau minēts, Nurmagomedovs savu karjeras pēdējo uzvaru izcīnīja pret amerikāni Džastinu Geiči. Šī uzvara trešā reize, kad dagestānietis aizstāvēja savu čempiona jostu vieglajā svarā. Iepriekš viņš to izdarīja pret savu nīstāko sāncensi Konoru Makgregoru, kā arī pēcāk pret Dastinu Porjē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu