Režisors aizmirst izslēgt skaņu un tiek pieķerts, kritizējot "nabadzīgos, kas dzīvo mazos dzīvokļos"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieris Lukass Geidžs sociālajos tīklos publicējis "Zoom" videokonferences ierakstu, kurā kāds režisors, aizmirsis izslēgt mikrofonu, kritizē "nabadzīgos cilvēkus, kas dzīvo mazos dzīvokļos".

Geidžs, kurš plašāk pazīstams ar lomu HBO seriālā "Euphoria", sociālajā tīklā "Twitter" publicēja video, kurā gatavojas izmēģināt kādu lomu. Video parakstā aktieris aicināja "pārbaudīt, ka ir izslēgt mikrofons", ja ir vēlme kritizēt citus.

Klipa sākumā Geidžs kārto matus, kad sāk skanēt balss ar britu akcentu: "Šie nabadzīgie cilvēki dzīvo šajos mazajos dzīvokļos, tā kā, es skatos uz viņa, saproti, fonu, un viņam ir televizors un viņa, saproti..."

Šajā brīdī smaidošais aktieris atbildēja: "Es zinu, ka šis ir sūdīgs dzīvoklis. Tāpēc iedod man darbu, lai es varu dabūt labāku."

Pēc režisora atvainošanās Geidžs vēlreiz piebilda, ka dzīvo "kastē" un sacīja: "Viss ir kārtībā, vienkārši iedod man darbu un viss būs kārtībā."

Režisora identitāte nav zināma, savukārt aktieris par savu rīcību situācijā saņēmis vienbalsīgu Holivudas kolēģu atbalstu.

"Eleganta atbilde, Lukas," rakstīja aktrise Džanuarijas Džonsa. "Atsūti man, kurš tas ir, lai varu atzīmēt, ar ko nekad nestrādāt."

Aktieris Kevins Makheils "Twitter" ierakstīja pateicību Geidžam par video publicēšanu. "Aktieriem jāiet pa dēli un jābūt ievainojamiem, kad notiek noklausīšanās, un pārāk bieži cilvēkiem otrā pusē ir vienalga, ko tas prasa un cik personīgi tas ir," rakstīja aktieris.

Savukārt režisors Džads Apatovs izteica atzinību par Geidža dzīvokli. "Jaunībā es būtu sapņojis par šādu dzīvokli! Paskaties uz to labo platekrāna TV! Ģitāra! Karnīzes!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu