Pirmdienas horoskops: 23. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 23. novembrim. 

AUNS It visā centīsies būt galvenais, noteicējs. Tava pārlieku uzstājīgā rīcība var radīt sašutumu apkārtējos. Nebūtu slikti, ja šodien tu pieturētos pie nedaudz diplomātiskākas, piezemētākas nostājas.

VĒRSIS Veiksmīgā saprašanās ar cilvēkiem ļaus daudz vieglāk īstenot iecerētās lietas. Ja nepieciešams, droši vari ķerties klāt ar saimniecisko, organizatorisko dzīves pusi saistītajam.

DVĪŅI Esi mazliet apzinīgāks, veicot ikdienas pienākumus. Neļauj slinkumam, vieglprātībai iedragāt savu profesionālo reputāciju. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku nāksies būt nedaudz piekāpīgākam, saprotošākam.

VĒZIS Droši seko intuīcijai, tā tevi šodien nepievils. Darba jomā ražīgāks izrādīsies tieši rīta cēliens. Pēcpusdiena vairāk piemērota ikdienišķām pārrunām, sapulcēm, nākotnes ieceru apspriešanai.

LAUVA Neņem galvā par sevi sadzirdēto kritiku, tā lielākoties būs nepamatota. Labāk koncentrējies uz tiešajiem pienākumiem un ļauj, lai par tevi runā paveiktie darbi! Mājas dzīvē valdīs miers un harmonija.

JAUNAVA Lielisks nedēļas sākums tām Jaunavām, kuras saistītas ar mākslas sfēru. Tava fantāzija, neparastais domu gājiens būs par pamatu patiesiem gara darbiem. Dienas izskaņu velti ģimenes dzīvei.

SVARI Ja spēsi līdzsvarot emocionālās svārstības, ātri vien tiksi pie cerētajiem rezultātiem. Tu lieliski spēsi gūt kopīgu valodu ar pretēju uzskatu piekritējiem, panākt priekšniecības labvēlību savām iecerēm.

SKORPIONS Visu noteiks tavs gribasspēks un apņēmība. Noteikti nepamet novārtā iesāktās lietas, lai arī cik bezcerīgas tās šobrīd liktos. Nāks laiks, un tu pārliecināsies, ka ne velti esi tērējis savu enerģiju!

STRĒLNIEKS Daudz domāsi par nākotni, ko vēl dzīvē vēlies sasniegt. Šodien gūtās atziņas var izrādīties patiesi noderīgas. Iespējams, ka jūtamākus panākumus gūsi, strādājot vienatnē.

MEŽĀZIS Tev par visu svarīgāk liksies atrast taisnību lietās, kurās esi iesaistīts. Nav izslēgts, var saasināties attiecības ar līdzgaitniekiem, priekšniecību. Neļauj vaļu sakāpinātajām emocijām!

ŪDENSVĪRS Nav svarīgi, vai apkārtējie atbalstīs tavas ieceres vai ne, tu paliksi uzticīgs uzņemtajam kursam! Zvaigznes čukst priekšā - pateicoties savai mērķtiecībai un oriģinalitātei, sasniegsi gandrīz visu, ko esi iecerējis.

ZIVIS Mēness tavā zīmē ļaus daudz vieglāk realizēt ar mākslu, psiholoģiju, labdarību un medicīnu saistītās ieceres. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi patiesi atsaucīgs, pretimnākošs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu