Ceturtdienas horoskops: 26. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 26. novembrim. 

AUNS Neskatoties uz to, ka profesionālie jautājumi var radīt jūtamus sarežģījumus, tu tikpat apņēmīgi turpināsi īstenot iecerēto. Neatlaidība neapšaubāmi dos savus rezultātus! Dienas izskaņu pavadi ar mīļoto.

VĒRSIS Rosīsies ne pa jokam. Pašam ne līdz galam izprotot, kā, bet tev izdosies paveikt vairāku darba dienu normu. Dienas izskaņā ļauj sev pienācīgi atpūsties, citādi organisms ātri vien sāks protestēt.

DVĪŅI Meklēsi un arīdzan veiksmīgi atradīsi veidus, kā izpaust sev piemītošos radošos talantus. Ar interneta starpniecību piedalīsies domubiedru, amata brāļu pieredzes apmaiņas pasākumā.

VĒZIS Šodien organizētās tikšanās, lietišķās pārrunas, var būt daudz nozīmīgākas, nekā sākotnēji varētu domāt, tāpēc centies parādīt sevi no tās labākās puses! Lieti noderēs tev piemītošais psihologa talants.

LAUVA Mirkļa emociju iespaidā var rasties vēlme kardināli mainīt savu ārējo tēlu, imidžu. Īpaši spilgti tas izpaudīsies to Lauvu starpā, kuras pēc dabas sevi uzskata par mākslinieciskām, radošām dvēselēm.

JAUNAVA Jutīsies patiesi gandarīts, jo radīsies izdevība likt lietā nesen iegūtas zināšanas, gūt no tām praktisku labumu. Būtisku lomu panākumos spēlēs arīdzan saskanīgas attiecības ar līdzgaitniekiem.

SVARI Šobrīd svarīgākais būs nezaudēt ticību panākumiem, pat tad, ja šķiet - visi ir sazvērējušies pret tevi. Nesteidzīgi turpini iesākto, citu pēc citas risini radušās problēmas un esi drošs, panākumi sekos!

SKORPIONS Centies rūpīgāk ieklausīties priekšnojautā, sevišķi, ja ir darīšana ar mazpazīstamiem sadarbības partneriem. Naudas lietas vēlamāk kārtot dienas pirmajā pusē. Vakaru velti attiecību jomai.

STRĒLNIEKS Esi nedaudz pacietīgāks. Panākumi tevi gaida, tikai vajadzēs vairāk laika, ieguldītā darba. Nenāktu par ļaunu rūpīgāk sekot līdzi paša paveiktajam, izskaust no tā neuzmanības kļūdas, paviršības.

MEŽĀZIS Sev uzticēto paveiksi godam! Taču nav izslēgts, ka būs jātiek galā arīdzan ar kāda mazāk uzcītīga, apzinīga kolēģa veikumu. Esi drošs, tevis ieguldītās pūles, tā vai citādi, bet pavisam noteikti atmaksāsies.

ŪDENSVĪRS Jo filigrānāk sabalansēsi uzmanību starp privāto dzīvi un profesionālo jomu, jo laimīgāks jutīsies un dzīve liksies pilnvērtīgāka. Šobrīd noteikti ir vērts ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos.

ZIVIS Šī lielā mērā var izrādīties pārdomu, nākotnes plānu kaldināšanas diena. Droši dalies savās vēlmēs ar tuviniekiem, draugiem. Citu paustais viedoklis var labāk palīdzēt izkristalizēt uzstādāmos mērķus.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu