Sestdienas horoskops: 28. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 28. novembrim. 

AUNS Mēness Vērša zīmē veicinās vēlmi izbaudīt ģimenes pavardu, klusu, mierīgu atpūtu. Nebūs brīnums, ja modīsies apetīte uz saldiem ēdieniem, eksotiskiem desertiem. Vakars solās būt romantisks.

VĒRSIS Tevi raksturos nesteidzīgums, piezemētība un apdomīgums it visās lietās. Ja nepieciešams, vari pabeigt kārtot darba lietas, lai vēlāk ar drošu sirdi vari ļauties dzīves tīkamajai, bezrūpīgajai pusei.

DVĪŅI Vajadzētu saņemties mājokļa uzkopšanai, saimnieciskajiem pienākumiem, kurus esi jau kādu laiku atlicis. Varbūt tev izdosies otro pusīti pierunāt palīdzēt tev. Taču nekļūsti uzstājīgs!

VĒZIS Nenāktu par ļaunu pārbaudīt, kā atvasītēm sokas ar skolas gaitām. Visticamāk, tām būs nepieciešams kāds stingrāks vārds, papildu motivācija. Saskarsmē ar tuviniekiem liec lietā diplomāta, pedagoga dotumus.

LAUVA Ja nolemsi atpūsties, naudu baudām netaupīsi. Apkārtējie apstākļi gan nedaudz ierobežos tavas izklaides iespējas, taču tu šajā ziņā izrādīsi apbrīnojamu izdomu, oriģinalitāti. Esi apdomīgāks ar grādīgo!

JAUNAVA Ļauj sev atvilkt elpu, jo īpaši vajadzētu atslogot nervu sistēmu. Zvaigznes iesaka atturēties no mazpazīstamu ēdienu lietošanas, jo tava gremošanas sistēma var izrādīties jutīgāka, nekā ierasts.

SVARI Lielāku nozīmi spēlēs līdzcilvēku viedoklis. Sadzirdēto kritiku nevajadzētu uztvert pārāk nopietni. Tu lielos vilcienos dzīvē esi tur, kur tev ir jābūt, tāpēc nesāc sevi mocīt ar liekiem pārmetumiem.

SKORPIONS Mēness atrašanās pretējā, proti, Vērša zīmē var padarīt tevi neraksturīgi emocionālu, veicināt spītību, stūrgalvību. Lai nesarežģītu saskarsmi ar līdzcilvēkiem, centies būt draudzīgāks, pielaidīgāks.

STRĒLNIEKS Oma būs jautra, pacilāta, bezrūpīga. Noskaņojums tā vien mudinās doties ārpus mājas, satikt paziņas. Taču pašreizējie ierobežojumi tam liks manāmus šķēršļus, un tev nāksies meklēt kompromisus.

MEŽĀZIS Dīka sēdēšana mājās, bezdarbība tevi vai traku padarīs. Lai mazinātu iekšējo spriedzi, varbūt ir vērts pievērsties nelieliem saimnieciskajiem darbiem, atrast sporta apavus, doties nelielā skrējienā.

ŪDENSVĪRS Noskaņojums būs piemērots, lai uzaicinātu tuvāko draugu pie sevis ciemos un no sirds izrunātos. Lielu lomu spēlēs tas, vai tev blakus būs kāds, ar kuru vieno līdzīgs skatījums uz dzīvi.

ZIVIS Tev baudu sagādās redzēt savas atvasītes smaidīgas, dzīvespriecīgas. Tas nozīmē - rūpēsies par to, lai jaunākajai paaudzei nekā netrūktu. Vienīgi atceries, ka izlutināšana ne pie kā laba nenoved.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu