Šmitam astoņi punkti "Barcelona" uzvarā Saragosā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien guva astoņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, palīdzēdams "Barcelona" komandai svinēt uzvaru.

Barselonas basketbolisti viesos ar rezultātu 97:85 (22:24, 19:18, 29:10, 27:33) pārspēja Saragosas "Casademont" vienību.

Šmits laukumā pavadīja 13 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no četriem divpunktu metieniem un divus no trim "trejačiem". 

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, vienu reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un tika pie deviņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

"Barcelona" komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Korijs Higinss, bet pretiniekiem 26 punktus guva Dilans Eniss.

Citā spēlē ārpus pieteikuma palika Artūrs Žagars, kura pārstāvētā Badalonas "Joventut" viesos ar 99:68 guva virsroku pār Sansevastjanas "Gipuzkoa". Sestdien 37 sekundes laukumā pavadīja Rinalds Mālmanis, kura pārstāvētā Mursijas UCAM mājās ar 84:81 pieveica Fuenlavradas "Urbas".

Artūra Kuruca pārstāvētajai Vitorijas "Baskonia" nākamā ACB spēle paredzēta decembra sākumā.

Komandas Covid-19 dēļ ACB turnīrā aizvadījušas dažādu spēļu skaitu. "Barcelona" ar deviņiem panākumiem 11 mačos ieņem trešo vietu, "Baskonia" ar astoņām uzvarām 11 cīņās ir piektā, "Joventut" uzvarējusi septiņās no desmit spēlēm un ir sestā, bet UCAM ar sešiem panākumiem 11 dueļos ieņem astoto vietu starp 19 komandām.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu