"Wizards" ģenerālmenedžeris: Bertāns nav tikai elites snaiperis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns ir ideāli piemērots Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" spēles stilam, uzskata kluba ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards.

Bertāns ar "Wizards" komandu vienojies par piecu gadu līgumu, kura ietvaros viņš saņems atalgojumu 80 miljonu ASV dolāru apmērā.

"Mēs nepārtraukti uzsvērām, ka mūsu prioritāte starpsezonā bija pagarināt līgumu ar Dāvi, tāpēc esam sajūsmā par sasniegto mērķi," kluba paziņojumā norāda Šepards.

"Viņš ir daļa no uzvarošas vides, kādu mēs cenšamies uzbūvēt. Viņš nav tikai elites snaiperis, bet arī lielisks papildinājums mūsu kopienai," sacīja "Wizards" ģenerālmenedžeris.

"Pagājušajā sezonā redzējām, ka viņa spēja dot plašumu laukumā, kopējais basketbola IQ un sacensību gars ir ideāli piemērots mūsu spēles stilam," uzskata Šepards.

"Mēs ar ģimeni ļoti lepojamies būt daļa no pirmklasīgas organizācijas pasaules klases pilsētā, kopā ar lieliskiem komandas biedriem, treneriem un līdzjutēju atbalstu," paziņojumā citēts Bertāns.

"Visi šie faktori noveda mani pie lēmuma pagarināt līgumu ar "Wizards". Tagad ar nepacietību gaidu iespēju atgriezties laukumā un turpināt strādāt, lai mēs kā komanda turpinātu progresēt," piebilda latvietis.

Pagājušajā sezonā "Wizards" sastāvā 28 gadus vecais Bertāns aizvadīja 54 spēles, vidēji guva 15,4 punktus, realizēja 3,7 tālmetienus.

Salīdzinājumā ar sezonu iepriekš Sanantonio "Spurs" sastāvā, Bertāns teju dubultoja savu rezultativitāti. 2018./19. gada sezonā viņš vidēji guva 8,0 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu