"Vēl nodomāju, kāpēc viņš tik ātri brauc." Vecmīlgrāvī kravas busa šoferis nāvējoši notriec pensionāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļa zīme "Dzīvojamā zona".
Ceļa zīme "Dzīvojamā zona". Foto: Ieva Lūka/LETA

Kādā nomaļā Vecmīlgrāvja celiņā pagājušās piektdienas pēcpusdienā kravas mikroautobusa šoferis nāvējoši notrieca gājēju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Apkārtnes iedzīvotāji, analizējot notikušo, nespēj saprast, kā ielā, kur ikdienā iegriež vien pāris mašīnas, var nepamanīt cilvēku.

Vecdaugavas iela Rīgā, Vecmīlgrāvī, ir vien dažus simtus metrus gara, ar grantētu segumu un ieved strupceļā. Turklāt, ielas sākumā ir zīme "Dzīvojamā zona", kas atļauj braukt ar ātrumu 20 km/h.

Neskatoties uz visiem ierobežojumiem, kāds kravas mikroautobusa šoferis pagājušajā piektdienā te esot vizinājies visai straujos tempos, saka aculiecinieki. Rezultātā notriekta pensionāre. Sieviete mirusi mediķu rokās.

Kā stāsta kāda vietējā iedzīvotāja, busiņš braucis visai ātri, neraugoties uz ceļa zīmi. Policija apstiprina iedzīvotāju aizdomas – busiņš pensionāri notriecis atpakaļgaitā.

Par iepriekš manītajiem straujajiem manevriem likumsargiem ziņu nav, bet tās labprāt piefiksētu. Šoferim veikta arī alkohola pārbaude. Vīrietis pie stūres bija sēdies "skaidrā".

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu