VIDEO ⟩ Jēkabpilī uzdarbojas huligāni - aizdedzināta mašīna un bērnu ratiņi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Savdabīgai "izklaidei" pirmdienas rītā nodevušies huligāni, kas pastaigājās pa Slimnīcas ielu Jēkabpilī. Kādas mājas priekštelpā aizdedzināti bērnu ratiņi un vieglais spēkrats, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas rītā Jēkabpils ugunsdzēsēji saņēma zvanu no kāda Slimnīcas ielas iedzīvotāja. Mājas kāpņu telpā atradās degošs priekšmets, turklāt, pirmajā stāvā – tieši priekšā izejas durvīm. Iedzīvotāji bija iesprostoti savos mitekļos un gaidīja palīdzību.

"Es gāju plkst. 8.00 uz darbu, tad vēl viss bija mierīgi. Man pazvanīja darbā un es skrēju atpakaļ, tik nodomāju: apžēliņ," par notikušo stāsta kaimiņiene

Ieradās operatīvie dienesti un nodzēsa ugunsgrēku. Neviens nebija cietis, tāpēc mediķu palīdzība nebija nepieciešama. Darbu notikuma vietā turpināja policija. Arī vietējie sāka viens otru izprašņāt par notikušo, jo atgadījums šķita netipisks.

"Tur stāvēja bērnu ratiņi. Kāds teica, ka ratiņi tika aizdedzināti. Bija lielas liesmas un kāds ratiņus izmeta uz ielas, kur stāvēja mašīna. Aizdegās arī mašīna. Nevaram īsti zināt, neviens no mums te nebija. Bet paši ratiņi sastāv no nedaudz plastmasas un citiem materiāliem, bet dega pamatīgi visā kāpņu telpā. Tā arī nevar būt," stāsta apdegušā "Audi" īpašnieks.

Izskatās pēc noziedzīga nodarījuma, saka vietējie. Arī apsvilušā "Audi" saimnieks apgalvo, ka viņa spēkrats bija labā tehniskā stāvoklī un kāds ļaundaris noteikti pielicis pirkstu, lai to sabojātu.

Vīrietis gan saka, ka nelabvēļu viņam nav un izskatoties, ka paveikta bezmērķīga postaža. Arī citiem iedzīvotājiem šķiet, ka huligāni tāpat vien pielaida uguni, tam, kam ērti tika klāt, proti, ratiņiem un automašīnai. Vai tiešām paveikts noziegums un kāds tam bija motīvs, tagad skaidro policijas inspektori.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu