VIDEO ⟩ Magone pēc pikantas vīra dejas paziņo, ka viņam būtu jāpelna nauda, dejojot ap stieni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" fani ne reizi vien ir bijuši liecinieki skaļiem Magones Šutovienes un viņas vīra konfliktiem, kuru biežākais iemesls – fakts, ka Žanis nestrādā algotu darbu un lielāko dienas daļu pavada mājās. 

Žanis gan ne reizi vien ir argumentējis, ka viņa prasībām atbilstošu darbu Gulbenes pusē ir ļoti grūti atrast, un pat izteicies, ka būtu gatavs doties peļņā uz ārzemēm, ar ko gan mierā nav pati Magone.

Nu viņa, kādā pasākumā pamanot Žaņa talantu dejas mākslā, spriež, ka vīrs darbu meklējis pavisam nepareizā jomā un ir gatava viņu sūtīt uz Rīgu strādāt vietējā naktslokālā.

"Žanis ļoti smuki danco. Iedomājos, varbūt laist viņu uz Rīgu strādāt – lai viņš dejo. Nu tur, kur ap stangām danco," šī vakara "Slavenības. Bez filtra" sērijā spriedīs Magone.

Tāpat ne bez humora sieviete sacīs, ka viņai nemaz nebūt iebildumu, ja vīra talantu novērtētu arī kāda bagāta galvaspilsētas dāma un brangi atalgotu: "Kāpēc Žani likt pie kādiem zemes darbiem, staipīt kokus mežā vai gaterī ieslēgt cilvēku važās – tak, lai iet pie stieņa un dejo! Būs alga, būs piepildījums darba dzīvē, karjerā un arī ģimene paēdusi. Tak kādas problēmas – tik daudz labuma ar vienu šāvienu. Mūzika arī viņam patīk."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu