Video ⟩ Limbažos pārgalvīgs šoferis sadauza trīs automašīnas un apgaismes stabu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nedēļas sākumā Limbažos, kāds pārgalvīgs autovadītājs izraisījis avāriju pašā pilsētas centrā, sadursmē kopā ciešot četrām automašīnām un vienam apgaismes stabam, vēstī raidījumā "Degpunktā".

Avārija notikusi netālu Limbažu kultūras namu, apkārtējos iedzīvotājus pārsteidzot ar skaļu troksni. 

29 gadus vecais "Volvo" šoferis nespēdams krustojumā novaldīt stūri, ietriecies trīs stāvošās automašīnās un vienā gaismas stabā. 

"Tika saņemta informācija, ka Limbažos, Pasta ielā pie "Citadeles" bankas notikusi ceļu satiksmes negadījums, kurā automašīnas vadītājs iebraucis trīs stāvošās automašīnās, kā rezultātā nogāzies arī apgaismes stabs," informē Valsts policijas Vidzemes reģiona Patruļpolicijas nodaļas vecākā inspektore Agate Baumane. 

Sadauzītie "Honda", "Opel", "Volvo" spēkrati bija novietoti ceļa malā. Cietušo automašīnu īpašniekiem tagad jācer, ka apdrošināšana varēs segt zaudējumus. 

Vietējie iedzīvotāji domā, ka avārija notikusi vīrieša "ātruma izklaižu" dēļ. 

"Volvo s80", kas bija avārijas izraisītājs, pēc sadursmes vairs nav braukšanas kārtībā. Policisti notikuma vietā noskaidrojuši, ka vīrietis nav lietojis alkoholu. Ir uzsākts administratīvais process un nozīmē auto tehniskā ekspertīze, lai noskaidrotu detalizētāku informāciju, piemēram, ar cik lielu ātrumu "Volvo" pārvietojās avārijas brīdī.

Policisti ekspertīzē noskaidros arī to, vai autovadītājs sadursmes brīdī nebija lietojis kādas citas apreibinošas vielas. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu