FOTO ⟩ Porziņģis atrāda "Mavericks" nākamās sezonas jauno kreklu dizainu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Dalasas "Mavericks" nācis klajā ar jauna dizaina krekliem, kurus spēlētāji valkās gaidāmajā sezonā. Par modeli jauno tērpu demonstrēšanai tika izvēlēts Kristaps Porziņģis.

Kluba mājas lapā vēstīts, ka jaunie krekli ir formas tērpu tā saucamā "Pilsētas versija" ("City Edition"). Aizvadītajā sezonā šis kreklu veids bija ar "grafiti" piesitienu un bija lielākoties zilā krāsā. Savukārt šogad krekli pamatā ir balti ar zelta akcentiem.

Kā vēstīts kluba mājas lapā šosezon Pilsētas krekli tika veidoti, godinot grieķu mitoloģiju, konkrētāk - vienu no pilsētas simboliem Pegasu.

"Grieķu mitoloģijas radība Pegass jau tūkstošiem gadu ir simbolizējis spēku un gaismu, kas spēj izlauzties cauri tumsai. Jau vairāk nekā gadsimtu Pegass pieskata Dalasas vecpilsētu un ir kļuvis par izaugsmes simbolu. Šosezon "Mavericks" piesauks Pegasa spēku," rakstīts komandas paziņojumā, norādot, ka zelta krāsas iekļaušana dizainā ir atsauce uz 2011. gada čempiona titulu, kas ir vienīgais kluba vēsturē un nākamgad svinēs savu jau 10. gada dienu.

Tāpat mājas lapā norādīts, ka šis krekls būs viens no pieciem, kurus "Mavericks" basketbolisti valkās nākamgad. 

2020./2021. gada NBA sezona sāksies 22. decembrī, bet komandu spēļu grafiki vēl nav izziņoti.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu